Show menu

Za starejšimi dečki A in B uspešen vikend

9. 12. 2019
Starejši dečki A in B so v soboto v domači Rdeči dvorani odigrali tekmi proti vrstnikom iz Ptuja. Obojni so bili suvereni in premagali tekmece z visoko razliko.
STAREJŠI DEČKI A

STAREJŠI DEČKI A


V uvodnih minutah so domačini hitro povedli z rezultatom 6:2. V nadaljevanju obračuna pa so fantje iz Ptuja začeli igrati bolje tako je bil rezultat ob polčasu 19:14. Osice so v drugem polčasu na krilih vratarja, višale prednost skozi celoten polčas. Na koncu so se zasluženo veselile zmage ter drugega mesta v skupini Vzhod.

Trener: Jaka Hrast


SDA, 7. december, 15.15 (Rdeča dvorana, Velenje):

Gorenje Velenje : Drava Ptuj 41:24 (19:14)

Gorenje Velenje: Pratnekar 8, Mlivič 7, Aristovnik 4, Kuntarič 4, Cafuta 4, Goršek 3, Stropnik 3, Drobež 3, Dragič 2, Kalan 2, Gril 1, Dosedla (12 obramb), Komar (5 obramb)


FOTOGALERIJA

STAREJŠI DEČKI B

STAREJŠI DEČKI B


V zanimivi tekmi so osice vodile skozi celotno tekmo in tudi kontrolirale rezultat. Fantje so, ne glede na probleme, ki so jih imeli čez teden poškodbe-bolezni, šolske obveznosti, odigrali na zavidljivi ravni in popolnoma zasluženo zmagali. Ob tem so priložnost za igro dobili vsi igralci, ki so bili v kadru, le ti pa so jo tudi dobro izkoristili.

Trenerka: Snežana Rodič


SDB, 7. december, 13.30 (Rdeča dvorana, Velenje):

Gorenje Velenje : Drava Ptuj 29:20 (17:12)

Gorenje Velenje: Borovnik 13, Praprotnik 6, Dragic 4, Glinšek 2, Štruc 1, Novak 1, Kalan 1, Zadravec 1, Laznik, Kopušar, Podvratnik, Pečečnik, Dreu


FOTOGALERIJA

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me