Show menu

Sobota prinaša gostovanje v Novem mestu

5. 12. 2019

Velenjske rokometaše to soboto čaka nov obračun v gosteh. Odpravljajo se na gostovanje v Novo mesto, kjer se bodo pomerili z domačo Krko.


Rokometaši Krke se s petimi zmagami in sedmimi porazi trenutno nahajajo na 6. mestu Lige NLB. Najboljši strelec Krkašev je naša bivša osa, Andraž Kete, ki se s 74 zadetki nahaja na četrtem mestu lestvice najboljših strelcev letošnje sezone domače Lige NLB.


Velenjčani so se z rokometaši iz Novega mesta v letošnji sezoni že srečali. Na prvi domači tekmi v letošnji sezoni so bili boljši varovanci Zorana Jovičića, in sicer z 32:25.


Tekmo iz Novega mesta si bo možno ogledati tudi preko neposrednega prenosa na programu Sportklub 3 (20:30).


Grega Okleščen, rokometaš Gorenja Velenja:

"V soboto nas čaka tekma s Krko, ki v zadnjem času kaže zelo soliden in hiter rokomet. Mi se na njih že temeljito pripravljamo, da prikažemo dobro predstavo. Res je, da bom prvič odkar sem prestopil v Gorenje igral v dvorani/mestu kjer sem začel svoje rokometne korake, zato bo tekma zame nekaj posebnega. Ampak seveda gremo v Novo mesto z enim namenom in to je, da domov odnesemo 2 točki, zato bomo dali od sebe vse, da si priigramo novo zmago."


13. krog Lige NLB, 7. december, 20.30 (Dvorana Marof, Novo mesto):
KRKA : GORENJE VELENJE

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me