Show menu

Mladinci z novo zmago iz Ljubljane

4. 12. 2019
V ponedeljek je na gostovanje k MRK Ljubljana odšla mladinska selekcija osic. Tudi v 9. krogu prve mladinske lige niso razočarali in so, kljub težavam v prvem polčasu, s sabo v Velenje odnesli novi dve točki. Mladinska selekcija je po devetih krogih s samo enim porazom trenutno vodilna ekipa prve mladinske lige.


Mladinska ekipa RK Gorenje Velenje se je v 9. krogu odpravila na gostovanje v Ljubljano. Začetek tekme je bil zelo obetaven, saj so rokometaši Gorenja hitro povedli z rezultatom 10:5. Obramba je bila dovolj dobra, da so imeli domačini velike težave pri doseganju zadetkov. V nadaljevanju pa je nivo igre padel, kar so Ljubljančani izkoristili in se na koncu približali samo na zadetek zaostanka. Prvi polčas se je tako končal z rezultatom 12:13. V drugem polčasu so ose zopet dvignile nivo svoje igre in kljub določenim težavam tekmo zanesljivo dobile z rezultatom 32:27.

Trener: Marko Oštir


Mladinci, 2. december, 19:30 (Športna dvorana Krim, Ljubljana):

MRK Ljubljana : RK Gorenje Velenje 27:32 (12:13)

Gorenje Velenje: Logar (5 obramba), Husejnovič (8 obramb), Grmšek 5, Komar 6, Radšel, Mrkonjič 2, Šiško 9, Mazaj, Mlivič, Koren, Ravnikar 6, Šmigoc, Velič, Hudovernik, Starc 2, Šuntner 2.


Naslednja tekma čaka mladince v domači Rdeči dvorani, in sicer se bodo pomerili z ekipo Maribor Branika, v nedeljo, 8.12., ob 13:30.

Foto: MRK Ljubljana
Foto: MRK Ljubljana
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me