Show menu

Uspešen vikend za mladimi osicami

2. 12. 2019

V soboto so tekme odigrali mlajši dečki A, ki so bili s 24:15 uspešni v Hrastniku, ter kadeti, ki so se v Pomurju pomerili z vrstniki in zmagali z visokih 51:17. V nedeljo so se v Slovenj Gradcu z vrstniki pomerili starejši dečki A in B, obojni so se domov vrnili z zmago.

MLAJŠI DEČKI A

MLAJŠI DEČKI A


Mlajši dečki A so v 7. krogu gostovali pri vrstnikih iz Dola pri Hrastniku. Osice so že v uvodnih minutah pokazale po kaj so prišle. Domači so samo enkrat povedli na tekmi in sicer z 2:1. V nadaljevanju so osice z dobro obrambo in hitrimi protinapadi prednost le še povečevale. Na odmor so odšle s 6 zadetki prednosti. V drugem polčasu so priložnost za igro dobili vsi fantje in dokazali, da lahko na njih računamo tudi v prihodnje. Končni rezultat srečanja, 15:24 za velenjske osice. Že v sredo pa se bodo mlajši dečki A, pomerili proti vrstnikom iz Šoštanja.

Trener: Miha Dobnik


MDA, 30. november, 10.00 (Dvorana Dolanka, Hrastnik):

Dol TKI Hrastnik : Gorenje Velenje 15:24 (7:13)

Pajk 6, Ajšić 5, Glinšek 4, Guček 4, Laznik 2, Jaklin 1, Arbeiter 1, Sobota 1

KADETI

KADETI


V 8. krogu so se igralci Gorenja v gosteh pomerili z vrstniki iz Pomurja. Že sam začetek tekme je nakazal ogromno razliko v kvaliteti med obema ekipama. Tako so igralci Gorenja večali razliko iz minute v minuto, polčas se je tako končal z 27:8. Tudi v drugem polčasu smo na igrišču gledali podobno sliko. Priložnost za igro so dobili vsi igralci in prav vsi so svojo minutažo tudi dobro izkoristili. Tekma se je na koncu končala z visokih 51:17 v korist osic.

Trener: Borut Plaskan


KADETI, 30. november, 16:45 (osnovna šola III Murska Sobota):

Pomurje : Gorenje Velenje 17:51 (8:27)

Naglav (9 obramb), Notesberg Lesnjak (13 obramb), Miklavžina (7 obramb), škrobot 9, Juršič 6, Hribar 3, Stropnik 7, Karijašević 1, Kamenicki 4, Horvat 7, Hojnik, Blažinčič 3, Bizjak 5, Antlej 4, Einfalt 2

STAREJŠI DEČKI A

STAREJŠI DEČKI A


Derbi za trenutno drugo mesto v skupini Vzhod so bolje odpri domačini ter povedli z rezultatom 6:4. Osice so z marljivo igro v obrambi, do konca polčasa uspele rezultat poravnati. V drugem delu je obramba Gorenje delovala odlično, s hitrimi zadetki so si fantje priigrali 4 zadetke prednosti že v uvodnih minutah. Domačini niso popuščali, tako so se v 41. minuti približali zgolj na zadetek zaostanka. Osice so nato še z enim naletom strle domačine ter tako zasluženo slavile zmago v Slovenj Gradcu.

Trener: Jaka Hrast


SDA, 1. december, 15.15 (Športna dvorana Slovenj Gradec):

Slovenj Gradec 2011 : Gorenje Velenje 21:27 (12:12)

Cafuta 10, Mlivič 8, Aristovnik 3, Drobež 3, Pratnekar 2, Goršek 1, Stropnik, Podhovnik, Kuntarič, Kalan, Jeseničnik, Gril, Sulejmanovič, Dosedla (15 obramb), Slatinek, Komar

STAREJŠI DEČKI B

STAREJŠI DEČKI B


Tekma v Slovenj Gradcu je bila vseskozi zanimiva. Takoj na začetku so osice ostale brez Vanje Dragiča, ki se je poškodoval, zato so to vrzel morale nadoknaditi z ostalimi igralci. Ekipi sta se vseskozi izmenjavali v vodstvu, ampak na koncu so Velenjčani z nekaj dobrimi potezami posameznikov v napadu prelomili tekmo v njihovo korist.

Trenerka: Snežana Rodič


SDB, 1. december, 14.00 (Športna dvorana Slovenj Gradec):

Slovenj Gradec 2011 : Gorenje Velenje 20:23 (13:12)

Borovnik 10, Kalan 7, Praprotnik 2, Novak 2, Glinšek1, Laznik1, Štruc, Dragič, Podvratnik, Plešnik, Pečečnik, Dreu, Kopušar, Zadravec

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me