Show menu

Osice s polnim izkupičkom

13. 11. 2019
Osice ponovno niso razočarale, saj so vse selekcije osvojile zmago proti svojim vrstnikom.

STAREJŠI DEČKI B


Tekme osice niso odprle po svojih najboljših močeh, a so si kljub temu hitro priigrale občutno prednost. Tudi v nadaljevanju igra ni bila tista prava, opaziti je bilo teden dni počitka, a je vseeno zadoščala za visoko zmago. Priložnost za igro so tako hitro dobili vsi igralci. Dobro sta svojo nalogo opravila oba vratarja.

Trenerka: Snežana Rodić


SDB, 7. november, 17.30 (ŠCV):

Gorenje Velenje : Velika Nedelja 29:15 (21:10)

MLAJŠI DEČKI B


Začetek tekme je bil za obe ekipi malce nervozen, na obeh straneh je bilo veliko tehničnih napak, vendar smo osice hitreje zbrale ter z odlično obrambo in nekaj hitrimi protinapadi do polčasa priigrale 6 zadetkov (11:5) prednosti. Drugi polčas so bolje odprli vrstniki iz Celja, vendar se osica na več kot dva zadetka niso približali. Tekmo so dobile osice z rezultatom 22:17 in tako vknjižile drugo letošnjo zmago.

Trener: Jani Škerlak


MDB, 9. november, 15.30 (ŠCV):

Gorenje Velenje : Celje Pivovarna Laško 22:17 (11:5)

MLAJŠI DEČKI A


V četrtem krogu, so se mlajši dečki A, doma na Šolskem centru, v derbiju kroga, pomerili proti ekipi RK Celje Pivovarna Laško. Fantje so tekmo začeli malce zaspano. Celjani so večino polčasa vodili za dva zadetka. Za nameček je v 7. minuti po nespametnem prekršku rdeč karton prejel domači vratar Rednjak. V zaključku polčasa so fantje ujeli Celjane in na odmor odšli z zadetkom prednosti. Drugi polčas so domači začeli odločneje in takoj pobegnili na tri zadetke prednosti. V domačih vratih se je razbranil Ucovnik, v napadu so prišli do nekaj lahkih zadetkov in tekmo mirno pripeljali do konca. Končni rezultat je bil 27:19.

Trener: Miha Dobnik


MDA, 9. november, 16.30 (ŠCV):

Gorenje Velenje : Celje Pivovarna Laško 27:19 (19:14)

Glinšek 7, Guček 7, Šerc 6, Laznik 3, Pajk 2, Sobota 1, Oštir 1

STAREJŠI DEČKI A


Začetek srečanja je bil zelo izenačen. V prvem polčasu si osice nikakor niso mogle priigrati večje prednosti. Na odmor so odšle s 4 zadetki prednosti. V drugem delu pa so domačini zaigrali bolj zbrano, ter na koncu zasluženo premagali ekipo Radgone z devetimi zadetki razlike.

Trener: Jaka Hrast


SDA, 9. november, 17.30 (ŠCV):

Gorenje Velenje : Arcont Radgona 35:26 (19:15)

Aristovnik 7, Mlivič 7, Cafuta 6, Drobež 5, Sulejmanovič 3, Borovnik 2, Pratnekar 1, Podhovnik 1, Goršek 1, Jeseničnik 1, Kalan 1, Kuntarič, Komar (6 obramb), Dosedla (4 obrambe), Slatinek (4 obrambe)

KADETI


V 5. krogu so se igralci Gorenja v gosteh pomerili z vrstniki iz Ptuja. Od samega začetka so osice odlično igrale v obrambi in v 20. min povedle z 14:6. Z dobro igro so nadaljevali do konca polčasa, ki se je končal z 21:12. Tudi v drugem polčasu so igralci Gorenja nadaljevali z dobro igro, kmalu povedli z 34:15 in tekmo mirno pripeljali do konca. Vsi igralci so dobili priložnost za igro in jo tudi dobro izkoristili. 

Trener: Borut Plaskan


KADETI, 9. november, 16:30 (Ljudski vrt Ptuj)

Drava Ptuj : Gorenje Velenje  23:41 (12:21)

Naglav (13 obramb), Notesberg Lesnjak (8 obramb), Hribar, škrobot 3, Juršič 1, Mlivić 6,  Stropnik 4, Cvijetinović 1, Ravnikar 5, Kamenicki 6, Velić 3, Hojnik 3, Blažinčič, Bizjak 2, Antlej 7, Karijašević

MLADINCI


Mladinska ekipa RK Gorenje Velenje se je v 6. krogu v Rdeči dvorani pomerila z drugo uvrščeno ekipo iz Škofje Loke. V prvem polčasu smo bili priča odlični igri naše mladinske ekipe. S kompaktno in gibljivo obrambo so dobro zaustavljali napade Loke, v napadu pa so z organizirano igro prihajali do čistih situacij za strel. Prvi polčas se je končal z visoko prednostjo 14:6. Gostje se v drugem polčasu niso predali. Ves čas so zmanjševali prednost in domačine v 57. minuti ujeli pri rezultatu 25:25. Sledila je infarktna končnica. Najprej je Husejnovič v zadnji minuti obranil strel iz sedmih metrov, potem pa je dve sekundi pred koncem Mazaj z igralcem manj dosegel zmagoviti gol. Igralci Gorenja so se na koncu zasluženo veselili velike zmage.

Trener: Marko Oštir


MLADINCI, 11. november, 19.30 (Rdeča dvorana):

Gorenje Velenje : Urbanscape Loka 26:25 (14:8)

Logar, Husejnovič (14 obramb), Komar 6, Radšel, Mrkonjič 1, Šiško 9, Mazaj 2, Mlivič, Ograjenšek, Ravnikar 3, Grmšek 2, Velič, Hudovernik, Drobež 3, Starc, Šuntner

Prijavi se na e-novice

Prijavi se