Show menu

OSICE: Rezultati minulih tekem velenjskih osic

15. 10. 2019
V soboto so se v domači Rdeči dvorani mlajši dečki A in B pomerili z ekipo DRŠ Sebastjana Soviča. MDB so odlično odigrali v drugem polčasu a na koncu je osicam zmanjkalo malo moči. MDA so znova prikazali odlično igro in zmaga je ostala doma. Kadeti in mladinci s prepričljivima zmagama. MLAJŠI DEČKI A

MLAJŠI DEČKI A


V 2. krogu državnega prvenstva, smo se pomerili z vrstniki iz Šoštanja. Tekmo smo začeli odlično in povedli s 4:0. V nadaljevanju so se moči nekako izenačile, toda gostom iz Šoštanja se več kot na tri zadetke ni uspelo približati. Na odmor smo odšli s tremi zadetki prednosti. V drugem polčasu smo nadaljevali z dobro igro in hitrimi protinapadi ter dosegli nekaj lahkih zadetkov. Razlika je še naraščala, v nadaljevanju pa so priložnost za igro dobili še ostali fantje. Tekmo smo brez večjih težav, pripeljali do konca in zmaga je zasluženo ostala doma. Prav tako sta svoje delo dobro opravila tudi vratarja.

Trener: Miha Dobnik


MDA, 12. oktober, 14.00 (Rdeča dvorana):

Gorenje Velenje : DRŠ Sebastjana Soviča 17:10 (8:5)

Guček 7, Glinšek 5, Laznik 3, Ajšić 1, Pajk 1, Sobota, Jaklin, Repnik, Ahmetović, Arbeiter, Oštir, Rednjak, Šerc, Ucovnik

MLAJŠI DEČKI B

MLAJŠI DEČKI B


V tekmo smo stopili malce nervozno, ker je bila to za nas prva tekma. Do rezultata 7:8 smo se odlično borili nato pa smo z nepotrebnimi izključitvami, ki so seveda sestavni del igre, malo padli in do konca prvega polčasa nismo več zadeli, sovice pa so zadele še petkrat. Polčas smo izgubili z 12:7.

Drugi polčas smo odlično začeli. Z borbenostjo in zbranostjo ter z odličnimi obrambami obeh golmanov smo nadoknadili zaostanek in rezultat izenačili na 14:14. Na kar so nam pošle moči ter malo športne sreče. Tekmo smo izgubili s 15:18.

Trener: Jani Škerlak


MDB, 12. oktober, 13.00 (Rdeča dvorana):

Gorenje Velenje : DRŠ Sebastjana Soviča 15:18 (7:12)

KADETI

KADETI


V 3. krogu državnega prvenstva so se igralci Gorenja pomerili z vrstniki iz Pomurja. Že sam začetek tekme je nakazal ogromno razliko v kvaliteti med obema ekipama. Tako so domači povedli s 13:0 in polčas končali s 30:5. 

V drugem polčasu se je razlika le povečevala do končnih 55:10. Priložnost za igro so dobili prav vsi igralci in tudi vsi so se vpisali med strelce. Že to soboto pa osice z nestrpnostjo pričakujejo derbi z vrstniki iz Celja, ki se bo odvil v Rdeči dvorani.

Trener: Borut Plaskan


KADETI, 10. oktober, 17:30 (Šolski center Velenje):

Gorenje Velenje : Pomurje 55:10 (30:5)

Naglav, Notesberg Lesnjak, Pandol, škrobot 12, Juršič 5, Hribar 3, Stropnik 8, Sitar 2,

Cvijetinović 3, Kamenicki 2, Horvat 4, Hojnik 5, Blažinčič 2, Bizjak 3, Antlej 3, Einfalt 3

MLADINCI

MLADINCI


Mladinska ekipa RK Gorenje Velenje se je v 4. krogu v Rdeči dvorani pomerila z RD Grosist Slovan. Domačini so srečanje začeli zelo odločno, zelo dobro so igrali v obramba in gostje iz Ljubljane so imeli velike težave s svojo igro v napadu. Mladinci Gorenja so tudi v napadu igrali strpno in organizirano, ter uspešno zaključevali dobro pripravljene akcije. Polčas so dobili z visoko razliko 16 :10. Tudi v drugem polčasu so nadaljevali v podobnem stilu in na koncu zasluženo slavili z rezultatom 34 : 26. Priložnost za igro so dobili vsi igralci, ki so jo tudi zelo dobro izkoristili.

Trener: Marko Oštir


MLADINCI, 14. oktober, 17.00 (Rdeča dvorana):

Gorenje Velenje : RD LL Grosist Slovan 34:26 (16:10)

Logar (8 obramb), Husejnovič (7 obrambi), Komar 2, Lah 2, Mrkonjič 1, Šiško 6, Mazaj 4,     Mlivič 2, Tajnik 7, Ravnikar, Grmšek 3, Velič 2, Koren 1, Drobež, Starc, Šuntner 2.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me