Show menu

Sličice za album zbiramo tudi v letošnji sezoni

8. 10. 2019
V Rokometnem klubu Gorenje Velenje bomo tudi letošnjo sezono popestrili z možnostjo zbiranja sličic rokometašev članske ekipe na vseh domačih tekmah. 

Mlade nadobudne športnike, ki trenirajo rokomet v naših mlajših selekcijah, so fantje članske ekipe obiskali na treningih. Razdelili so jim albumčke in vsakega izmed marljivih mladih rokometašev nagradili s svojo sličico ter jih povabili k pridnemu obiskovanju domačih tekem in zbiranju sličic. V fotogaleriji si lahko ogledate, kako je izgledalo deljenje albumčkov in sličic.


Navodila za zbiranje sličic so naslednja:

Na vsaki domači tekmi članske ekipe RK Gorenje Velenje ob vstopu v dvorano prejmete sličico enega izmed igralcev našega kluba. Na naključno izbranih tekmah bomo podelili tudi delček skupinske fotografije. Sličice prilepite v album, ko zberete deset ali več sličic, se z albumom oglasite v klubski pisarni, kjer vas čaka praktično darilo.

NAGRADA ZA 10 SLIČIC: navijaška majica Simplyfans

NAGRADA ZA 14 SLIČIC + SKUPINSKA FOTOGRAFIJA: navijaška majica Simplyfans s podpisi vseh igralcev članske ekipe + Osa Pika


Vse, ki bi se radi pozabavali in se pridružili tistim, ki že zbirajo sličice, vabimo, da obiščete naše domače tekme, kjer lahko poleg prve sličice dobite tudi album. 

Zabavno zbiranje vam želimo!

Prijavi se na e-novice

Prijavi se