Show menu

OSICE: Popoln izkupiček naših mlajših selekcij

30. 9. 2019
Tudi minulo soboto in nedeljo so bile mlajše selekcije Gorenja Velenja uspešne. Vse selekcije so bile boljše na domačem terenu in so zaenkrat še brez poraza v letošnji sezoni.
MLAJŠI DEČKI A

MLAJŠI DEČKI A

1. krog državnega prvenstva, je za nami. Za začetek sezone smo se v Rdeči dvorani pomerili proti vrstnikom iz Dola pri Hrastniku. Po začetnem otipavanju smo se v nadaljevanju nekoliko oddaljili od nasprotnika. Polčas se je končal z 10:7. Drugi polčas smo začeli še odločneje in prednost povišali na šest zadetkov. V nadaljevanju so priložnost za igro dobili vsi igralci. Tekmo smo mirno pripeljali do konca in zasluženo zmagali. Led je prebit, veselimo se že naslednjih tekem.

Trener: Miha Dobnik


MDA, 28. september, 10.00 (Rdeča dvorana):

Gorenje Velenje : Dol TKI Hrastnik 23:16 (10:7)

Guček 6, Glinšek 4, Laznik 3, Pajk 3, Sobota 3, Ajšić 2, Jaklin 1, Repnik 1, Ahmetović, Arbeiter, Oštir, Rednjak, Šerc, Ucovnik


FOTOGALERIJA

STAREJŠI DEČKI B

STAREJŠI DEČKI B

Prvo tekmo starejših dečkov B v domači dvorani in pred domačimi navijači so fantje odigrali maksimalno resno. Nasproti nam je stala ekipa Slovenj Gradca, ki igra lep in zanimiv rokomet. Tekma je bila vseskozi polna tempa iz ene in druge strani. Naše osice so bile skozi celotno tekmo boljše, kontrolirale so rezultat in sam potek tekme. In povsem zasluženo zmagali. Veseli tudi dejstvo, da so priložnost za igro dobile vse mlade osice.

Trenerka: Snežana Rodić


SDB, 28. september, 11.00 (Rdeča dvorana):

Gorenje Velenje : Slovenj Gradec 2011 29:20 (16:10)

Borovnik 8, Dragić 6, Kalan 6, Praprotnik 4, Plešnik 2, Novak 1, Laznik 1, Zadravec 1, Kopušar, Guček, Pečečnik, Glinšek, Podvratnik, Dreu, Štruc, Ucovnik


FOTOGALERIJA

STAREJŠI DEČKI A

STAREJŠI DEČKI A

Že od prve minute se je videla velika želja na obeh straneh. Prvi polčas je bil izredno izenačen in z zelo malo zadetki. Osice so začele z obrambno formacijo 5-1, ki pa proti ekipi Slovenj Gradca ni delovalo uspešno. Tako so gostje v 10. minuti vodili z rezultatom 7:5. Kasneje so domačini postavili obrambo 6-0, ter do polčasa prejeli le 3 zadetke. Polčas se je končal z enim zadetkom prednosti za goste. V drugem polčasu so se postavile stvari na svoje mesto tudi v napadu in po odličnih napadalnih akcijah Mliviča, so domači povedli 17:12. Osice so tekmo mirno pripeljale do konca, ter se veselile nove zmage v državnem prvenstvu.

Trener: Jaka Hrast


SDA, 28. september, 12.00 (Rdeča dvorana):

Gorenje Velenje : Slovenj Gradec 2011 25:20 (9:10)

Slatinek (9 obramb), Komar (2 obrambi); Mlivič 16, Aristovnik 2, Pratnekar 2, Dragič 2, Sulejmanovič 1, Kalan 1, Borovnik 1, Jeseničnik, Stropnik, Podhovnik, Drobež, Kuntarič, Goršek, Gril 


FOTOGALERIJA

KADETI

KADETI

Tudi kadeti so končno dočakali začetek nove sezone, kjer so se doma pomerili z vrstniki iz Slovenj Gradca. Igralci Gorenja so od samega začetka imeli pobudo na igrišču in po predvsem zelo dobri igri v obrambi v 20. min povedli z 11:6. Tudi v nadaljevanju so domači nadaljevali z dobro igro v obrambi in napadu in tekmo mirno pripeljali do končnih 27:21. Tako so kadeti vknjižili prve točke in z nestrpnostjo pričakujejo naslednje izzive.

Trener: Borut Plaskan


KADETI, 28. september, 13.30 (Rdeča dvorana):

Gorenje Velenje : Slovenj Gradec 2011 26:21 (13:10)

Velić 6, Mlivić 5, Ravnikar 5, Škrobot 4, Bizjak 3, Hojnik 2, Antlej 1, Stropnik 1, Blažinčič, Horvat, Juršič, Kamenicki, Lesnjak-Notersberg, Naglav, Pandol, Puklič


FOTOGALERIJA

MLADINCI

MLADINCI

Mladinska ekipa RK Gorenje Velenje je v nedeljo odigrala prvo domačo tekmo v Rdeči dvorani. Na začetku smo gledali trdno in odločno igro na obeh straneh, v kateri si nobena ekipa ni uspela priigrati večje prednosti. V 10. minuti so igralci Gorenja povedli s 7:3 in to prednost obdržali do konca prvega polčasa, ki se je končal z rezultatom 16:12. V drugi polčas so bolje vstopili gostji, ki so z nekaj zaporednimi goli znižali zaostanek in v 41. minuti celo povedli z 20:19. V zadnjem delu tekme pa so Velenjčani popravili realizacijo v napadu, kar je bilo ob dobri obrambi dovolj, da so zasluženo zmagali z rezultatom 28:25.

Trener: Marko Oštir


MLADINCI, 29. september, 11.00 (Rdeča dvorana):

Gorenje Velenje : Sviš 28:25 (16:12)

Logar (2 obramb), Husejnovič (13 obramb), Komar 3, Lah 1, Mrkonjič, Šiško 8, Drobež 2, Mlivič, Tajnik 4, Ravnikar 1, Grmšek 3, Velič, Koren 4, Hudovernik, Starc 2, Šuntner.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me