Show menu

Selekcijo starejših dečkov B prevzema izkušena trenerka

15. 7. 2019

Dokončna shema trenerjev mlajših selekcij RK Gorenje Velenje je znana. Selekcijo starejših dečkov B bo v novi sezoni vodila izkušena trenerka Snežana Rodić.


Večini poznana kot trenerka ženske članske ekipe Ženskega rokometnega kluba Velenje, marsikomu pa tudi kot partnerka bivšega igralca Gorenja Velenja in trenutno uspešnega trenerja Branka Tamšeta. Rodićeva je svoje prve rokometne korake naredila prav v Velenju. V ženskem rokometnem klubu je igrala za prav vse selekcije, vse od mlajših deklic do članic. Bila je tudi mladinska reprezentanca. Večino svoje članske kariere je preživela v Velenju, eno leto pa je bila članica ŽRK Ptuj.


Kasneje jo je pot ponesla v trenerske vode. V domačem klubu je svoje rokometno znanje prenašala na mlade rokometašice. Trenirala je tako mlajše in starejše deklice kot kadetinje ter mladinke. Najbolj vidna pa je zagotovo njena vloga trenerke članske ekipe ŽRK Velenje. V 10 letih treniranja prve ekipe je članska vrsta osem let igrala v 1.A in dve leti v 1.B ligi. Pod vodstvom Rodićeve so se dekleta petkrat uvrstila na zaključni turnir ženskega pokala, kjer so dvakrat osvojile bronasto medaljo. 


Z novo sezono bo Velenjčanka svoje rokometno znanje prenašala tudi na mlade rokometaše. Rodićeva namreč z novo sezono prevzema vlogo trenerke selekcije starejših dečkov B. S svojimi izkušnjami in strastjo do rokometa bo v vrste velenjskega kluba zagotovo prinesla pravo energijo.


Snežana Rodić:

»Vesela sem, da je vodstvo RK Gorenje Velenje stopilo do mene in mi ponudilo priložnost za delo z mladimi fanti. Pred mano je velik izziv, ki pa ga bom vsak dan v vseh pogledih opravljala maksimalno. Hvaležna in počaščena sem ter že kar komaj čakam, da se nova sezona prične.«

TRENERJI MLAJŠIH SELEKCIJ RK GORENJE VELENJE

Celotna shema trenerjev mlajših selekcij RK Gorenje Velenje:

Mlajši dečki C – Barbara Bobinac

Mlajši dečki B – Jani Škerlak

Mlajši dečki A – Miha Dobnik

Starejši dečki B – Snežana Rodić

Starejši dečki A – Jaka Hrast

Kadeti – Borut Plaskan

Mladinci – Marko Oštir (koordinator mlajši selekcij)

Prijavi se na e-novice

Prijavi se