Show menu

Sprejem za pokalne zmagovalce

16. 5. 2019

V četrtek je Mestna občina Velenja v Vili Bianca pripravila sprejem za rokometaše Gorenja Velenja, aktualne pokalne prvake.


Prijeten sprejem je potekal v sproščenem vzdušju. Najprej je ekipo, strokovni štab in sodelavce nagovoril podžupan Mestne občine Velenje, Peter Dermol. Nato je v imenu članske ekipe nekaj besed prisotnim povedal tudi kapetan pokalnih zmagovalcev, David Miklavčič.


Rokometni klub se velenjski občini zahvaljuje za podporo. V klubu se bodo še naprej trudili, da bo lahko mesto Velenje ponosno na svoje rokometaše.


Peter Dermol, podžupan Mestne občine Velenje:

»V Mestni občini Velenje prav gotovo z veseljem in ponosom spremljamo vse športne aktivnosti naših športnic in športnikov. Ko je Rokometni klub Gorenje Velenje pretekli vikend dosegel izjemen rezultat in je v njih malokdo verjel, smo vanje verjeli in izjemen rezultat pričakovali vsi mi, ki živimo v Velenju in spremljamo ekipo že od začetka sezone. Z zmago v polfinalu nad večnimi rivali iz Celja in zmago v finalu ter osvojeno lovoriko so dokazali, da so kljub svoji mladosti ekipa, ki ima zmagovalno mentaliteto. Nenazadnje so ekipa, ki zelo pomembno vpliva na razpoloženje ljudi v našem mestu, ki spodbuja mlade, da se vključujejo v rokomet in skrbi za promocijo Mestne občine Velenje.«

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me