Show menu

OSICE: Na vseh F4 letošnje sezone ekipe Gorenja Velenja

14. 5. 2019

Po tem, ko so se na zaključne turnirje uvrstili kadeti, starejši dečki A ter mlajši dečki A in B, so si svojo vozovnico prislužili tudi starejši dečki B.


Rokometni klub Gorenje Velenje se tako lahko v letošnji sezoni pohvali s prisotnostjo prav vseh mladinskih ekip na zaključnih turnirjih. Razen mladincev in mlajših dečkov C, ki imajo drugačen način tekmovanja, so si prav vse selekcije s svojimi odličnimi igrami letos priborile nastope na F4.


Starejši dečki B so svojo zadnjo tekmo v polfinalni skupini odigrali v nedeljo. Z zmago bi se Velenjčani neposredno uvrstili na finalni turnir, v primeru poraza pa bi ostali brez uvrstitve na zaključni turni. Celjski rokometaši v tej sezoni še niso zgubili, želja in plan mladih osic pa je bil, da ekipo Celja tokrat presenetijo. Skozi celotno srečanje sta si ekipi izmenjevali vodstvo, na koncu pa se je tekma končala z neodločenim izidom (24:24). Črno-rumeni so bili tako odvisni od tekme, ki je bila na sporedu dan kasneje. Na njej so slavili rokometaši iz Celja in kar je pomenilo, da so udeleženci F4 tudi rokometaši Gorenja Velenja.


Trener: Benjamin Zbičajnik

STAREJŠI DEČKI B, 12. maj, 15.00 (Rdeča dvorana, Velenje):

RK GORENJE VELENJE : RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 24:24 (12:13)

Muhič, Pratnekar 1, Šket, Goršek, Podhovnik, Sulejmanovič, M.Mlivić 7, Aristovnik 7, Komar, Cafuta 7, Kuntarič, Drobež 2, Obreza, Gril, Stropnik, Slatinek

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me