Show menu

OSICE: Kadeti in mladinci slavili v Rdeči dvorani

10. 4. 2019

Kadeti in mladinci velenjskega kluba so v začetku tedna odigrali dve domači prvenstveni tekmi in oboji slavili. Kadeti so bili boljši od Slovenjgradčanov (26:25), mladinska selekcija pa je premagala ekipo Ormoža (29:25).

Kadeti

V Rdeči dvorani smo bili priča pravemu šaleško-koroškemu rokometnemu derbiju. Tekma je bila napeta in zanimiva od prve do zadnje minute. V prvem polčasu smo spremljali igro gol za gol v kateri si nobena ekipa ni ustvarila večje prednosti. Samo končnico prvega polčasa so bolje odigrali gostje iz Slovenj Gradca ter odšli na odmor z dvema zadetkoma prednosti (12:14). V drugi polčas so kadeti Gorenja Velenja vstopili bolj odločno in se z borbeno igro ponovno izenačili z gosti. Na koncu je bil njihov trud poplačan z zmagovitim golom 3 sekunde pred koncem tekme. Za prikazano igro na igrišču si vsi igralci zaslužijo velike čestitke.


Trener: Marko Oštir

KADETI, 9. april, 19.15 (Rdeča dvorana, Velenje):

RK GORENJE VELENJE RK SLOVENJ GRADEC 12:14 (26:25)

Mrkaljevič, Koren 1, Kamenicki, Naglav, Hojnik, Radšel 2, Šmigoc 1, Lah 4, Mrkonjič 2,

Hudovernik 4, Smajlovič 1, Škrobot, Verboten, Stropnik, Ravnikar 9, Mlivič 3.

Mladinci

Tokrat so mladinci gostili vedno neugodno ekipo iz Ormoža. Gostje so znani po nekoliko specifičnem rokometu in veliki meri nepopustljivosti. Na tekmo so se črno-rumeni dobro pripravili in jo tudi odigrali tako, kot so si želeli. Velenjčani ormoškim rokometašem niso dovolili, da bi razmišljali o zmagi. Na koncu so mladinci prišli do pomembne zmage in novih točk.


Trener: Klemen Luzar

MLADINCI, 8. april, 19.00 (Rdeča dvorana, Velenje)

RK GORENJE VELENJE : RK JERUZALEM ORMOŽ 29:25 (15:13)

Logar (6 obramb), Husejnović (2 obrambi), Drobež 3, Grmšek 7, Grobelnik, Hudovernik, Komar 3, Lah 2, Lampret 3, Mazaj 3, Mlivić, Ograjenšek, Ravnikar, Starc 1, Šiško 7 (2x7m), Šuntner.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se