Show menu

Na tretji tekmi končnice doma proti Koprčanom

4. 4. 2019

Pred Velenjčani je tretja tekma končnice za prvaka. V nedeljo jim bo v domači dvorani nasproti stala ekipa iz Kopra.


Rokometaši Gorenja Velenja so na prvih dveh tekmah končnice za prvaka zabeležili dve zmagi. Po domači zmagi nad Mariborčani (28:22) in visoki gostujoči zmagi v Škofji Loki (29:13) je pred varovanci Zorana Jovičića tretji preizkus. Na domačem terenu se bodo Velenjčani pomerili s koprskimi rokometaši. Koprčani, ki se trenutno nahajajo na 5. mestu lestvice, so prvi dve tekmi končnice odigrali v domači dvorani, obakrat pa morali nasprotniku priznati premoč. V Kopru so slavili Celjani in Ribničani.  


Ekipi, ki si bosta v nedeljo stali nasproti, sta se v letošnji sezoni srečali že trikrat. V državnem prvenstvu sta obe ekipi na medsebojnih obračunih zabeležili po eno zmago, na tekmi Pokala Slovenije pa so slavili Velenjčani.


Tekma 3. kroga končnice je na sporedu v nedeljo ob 18.15 v velenjski Rdeči dvorani, prenos tekme pa si bo mogoče ogledati na programu Sportklub 3.


Matic Verdinek, rokometaš Gorenja Velenja:

»Pred nami je že četrti obračun s Koprčani. Menim, da smo dobro pripravljeni, poznamo ekipo Kopra in vemo, na kaj moramo biti pozorni. Pričakujem težko tekmo, saj si vsaka ekipa v končnici želi zmagovati. Mi moramo dati vse od sebe na igrišču, igrati zbrano in upam, da bo to dovolj za ponovno zmago v domači dvorani.«


3. krog končnice za prvaka (Liga NLB), 7. april, 18.15 (Rdeča dvorana, Velenje):

GORENJE VELENJE : KOPER 2013

Prijavi se na e-novice

Prijavi se