Show menu

OSICE: Mladinci doma do zmage nad Celjani

22. 3. 2019

V četrtek je mladinska selekcija Rokometnega Kluba Gorenje Velenje odigrala domačo tekmo državnega prvenstva. Velenjčani so slavili s 24:17.


Tekmo, za katero so dodatni motivacijski prijemi povsem odveč, so velenjski rokometaši odigrali po svojih željah. Osredotočenost in predvsem velika disciplina v igri sta Velenjčanom že na začetku tekme pomagali, da so si priigrali nekaj zadetkov prednosti. Kljub temu, da so Celjani sredi prvega polčasa izid izenačili, so rokometaši Gorenja Velenja ves čas verjeli v svoje sposobnosti. Obramba je bila ves čas na visokem nivoju, vse skupaj pa je podkrepil še odličen vratar. V napadu so črno-rumeni igrali organizirano in strpno. Domači so prihajali do smiselnih zaključkov, iz katerih so lažje dosegali zadetke. Tudi sprememba obrambne postavitve celjske ekipe rokometašev iz Velenja ni zmedla. Ostali so zbrani in sredi drugega polčasa vodili tudi + 9 (21:12). Velenjčani so prikazali odlično igro in prišli do visoke zmage.  


Trener: Klemen Luzar

MLADINCI, 21. marec, 19.00 (Rdeča dvorana, Velenje)

RK GORENJE VELENJE : RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 24:17 (11:9)

Logar, Husejnović, Vujović (16 obramb), Aubreht, Drobež, Grmšek 3, Grobelnik 4, Hudovernik 1, Komar 7, Mazaj 2, Lampret 1, Mlivić, Ravnikar, Starc 1, Šiško 4 (2x7m), Šuntner.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se