Show menu

V Rdečo dvorano prihajajo rokometaši Dol TKI Hrastnika

5. 3. 2019

V 21. krogu domačega prvenstva se bodo velenjski rokometaši pomerili z ekipo iz Dola pri Hrastniku.


Ekipa Dol TKI Hrastnika za rokometaše Gorenja Velenja v letošnji sezoni ni neznanka. Ekipi sta se srečali že dvakrat, obe srečanji sta potekali v Dolu pri Hrastniku. Na prvi tekmi, tekmi 10. kroga Lige NLB so kljub dobremu uporu domačih rokometašev v prvem polčasu, s 33:25 tekmo dobili Velenjčani. Drugič sta se ekipi srečali v osmini finala Pokala Slovenije. Tudi na tej tekmi so slavili varovanci Zorana Jovičića, od Dolanov so bili boljši z 33:26.


Predzadnja tekma rednega dela prvenstva je na sporedu to sredo ob 19.00 v velenjski Rdeči dvorani. Ob prihajajočem prazniku, dnevu žena, pa imajo vse ženske na tekmo prost vstop.


Tadej Mazej, rokometaš Gorenja Velenja:

»V sredo nas doma čaka težka tekma proti Dolanom. Vemo za kakšno ekipo gre, saj smo se z njimi letos že dvakrat pomerili. Na tekmo se pripravljamo tako kot na vsako tekmo do sedaj, saj se zavedamo, da ima prav vsako moštvo svoje kvalitete in da lahko vsak zmaga vsakega. To se je pokazalo tudi v prejšnjem krogu ko je Ormož premagal favorizirano Celje, Dolani pa so na domačem terenu premagali drugouvrščeno Ribnico. V sredo moramo ostati zbrani, saj gostujoča ekipa kaže izredno dobre predstave. Prvenstvo še zdaleč ni odločeno, zato bi povabil vse navijače, da pridejo v Rdečo dvorano in nam pomagajo do novih dveh točk.«


21. krog Lige NLB, 6. marec, 19.00 (Rdeča dvorana, Velenje):

GORENJE VELENJE : DOL TKI HRASTNIK

Prijavi se na e-novice

Prijavi se