Show menu

OSICE: Mladinci do tesne zmage v Mariboru

4. 3. 2019

Selekcija mladincev je v nedeljo odigrala tekmo 15. kroga mladinske državne lige. Črno-rumeni so v Mariboru slavili s 24:23.


Tokrat so se mladinci odpravili na gostovanje v štajersko prestolnico. Mariborčani so črno-rumene že na prvi tekmi pošteno namučili in tudi tokrat so pričakovali težko tekmo. Začetek gostov je bil za dober. V napadu so bile osice razigrane in kljub nekoliko slabši igri v obrambi so Velenjčani prišli do prednosti treh zadetkov. V drugem polčasu so se domačini nekoliko približali. Rokometaši Gorenja Velenja so spremenili obrambno formacijo in ponovno prišli do lepe prednosti. Trdoživi Branikovci niso popuščali. Predvsem zaradi neodločnosti velenjskih rokometašev v napadu v drugem delu, so ves čas držali priključek. V  vratih velenjske ekipe se je izkazal vratar in tako da so na koncu Velenjčani prišli do pomembnih dveh točk.


Trener: Klemen Luzar

MLADINCI, 3. marec, 15.00 (Maribor)

RK MARIBOR BRANIK : RK GORENJE VELENJE

RK Gorenje Velenje: Logar (10 obramb (3x7m)), Husejnović, Vujović (4 obrambe (1x7m)), Drobež 1, Grmšek 4, Grobelnik 7 (1x7m), Hudovernik 1, Komar 4, Lah, Lampret 1, Mazaj 5, Ograjenšek, Ravnikar, Starc 3, Šiško 1, Šuntner 2.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me