Show menu

OSICE: Kadeti ter starejši dečki A do visokih zmag na domačem terenu

3. 3. 2019

Selekciji starejših dečkov A ter kadetov sta v soboto odigrali tekmi v domači Rdeči dvorani. Obe sta visoko slavili.

Starejši dečki A

Starejši dečki A so suvereno dobili pomembno tekmo proti vrstnikom iz Metlike. Z borbenim pristopom so kljub napakam vodili od začetka do konca obračuna. Z disciplinirano igro so razbijali zelo gibljivo in globoko obrambo gostov. Čvrsta obramba črno-rumenih z razpoloženimi vratarji je poskrbela, da se gostje niso uspeli nikoli nevarno približati, čeprav so se celotno tekmo borili in trudili. Razlika se je tako počasi povečevala in na koncu znašala 11 zadetkov (33:22).

Trener: Vanja Kralj

STAREJŠI DEČKI A, 2. marec, 13.00 (Rdeča dvorana, Velenje):

RK GORENJE VELENJE : RK METLIKA 33:22 (16:11)

Miklavžina, Cafuta 2, Mlivić 2, Guček 3, Juršič 2, Blažinčič 2, Stropnik, Koželjnik, Nunić 1, Hribar 1,  Lešnjak – Notersberg, Antlej 4, Supovec 5, Horvat 4, Drobež 1, Puklič 6.

Kadeti

Kadeti Gorenja so v Rdeči dvorani odigrali prvenstveno tekmo proti vrstnikom iz Krškega. Začetne minute so bile zelo izenačene, saj nobena ekipa ni posvečala večje pozornosti igri v obrambi. Po petnajstih minutah pa so se osice ogrele, odigrale dosti bolje v obrambi in prvi polčas dobile s petimi zadetki razlike (20:15). V drugem polčasu je do izraza prišla razlika v kvaliteti in daljša klop domače ekipe. Prednost črno-rumenih se je povečevala iz minute v minuto in se na koncu ustavila na visokih 14 golih razlike. Priložnost za igro so dobili vsi domači igralci, ki pa so jo tudi zelo dobro izkoristili.


Trener: Marko Oštir

KADETI, 2. marec, 11.00 (Rdeča dvorana,Velenje)

RK GORENJE VELENJE : RK KRŠKO 38:24 (20:15)

Bizjak 1, Koren 6, Kamenicki 1, Naglav, Škrobot 3, Radšel 2, Šmigoc 1, Lah 5,  

Hudovernik 6, Cvijetinovič, Mrkonjič 3, Karijaševič 3, Verboten, Stropnik 2, Ravnikar 4, Mrkaljevič 1.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me