Show menu

Velenjčani na vroče gostovanje v Trebnje

1. 3. 2019

Po uspešnem nizu treh februarskih zmag je pred črno-rumenimi težko gostovanje. V soboto se bodo Velenjčani pomerili z rokometaši Trima iz Trebnjega, s katerimi si so na prvi tekmi razdelili točke (31:31).


Pred rokometaši Gorenja Velenja so do konca rednega dela državnega prvenstva le še tri tekme. Najzahtevnejša je zagotovo sobotna, ko se varovanci Zorana Jovičića odpravljajo v Trebnje. Ekipi sta se to sezono prvič srečali novembra. Takrat so gostje iz Trebnjega zadeli v zadnji sekundi in rokometašem iz Šaleške doline vzeli točko, bilo je 31:31. Pred velenjskimi osami je zahtevna naloga, saj so Trebanjci že na prvi tekmi pokazali, da se borijo vse do zadnje sekunde.


Prenos obračuna iz Trebnjega si bo mogoče ogledati na kanalu SportKlub ob 18.30.


Matic Verdinek, rokometaš Gorenja Velenja:

»V soboto nas čaka težka tekma. V obrambi kaj drugega kot garanje in čvrsta igra ne pride v poštev. Posebej pozorni moramo biti na njihove hitre protinapade, na drugi strani pa moramo mi svoje čiste priložnosti dobro izkoriščati. Pred nami je izredno težka naloga, a mislim, da lahko ob naši dobri predstavi dve točki odnesemo nazaj v Velenje.«20. krog Lige NLB, 2. marec, 18.30 (Trebnje):

TRIMO TREBNJE : GORENJE VELENJE

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me