Show menu

OSICE: Kadeti morali priznati premoč Celjanom

17. 2. 2019

Selekcija kadetov je ponovno odigrala tekmo proti ekipi Celja Pivovarne Laško, tokrat v domači Rdeči dvorani. Po napetem obračunu so končnico bolje odigrali gostje in Velenjčani so morali priznati premoč ekipi iz Celja. Bilo je 23:27.


V Rdeči dvorani smo bili priča pravemu rokometnemu derbiju. Trda obramba na obeh straneh in srčna borba od prve minute sta privedli do tega, da si nobena ekipa v prvem polčasu ni ustvarila večje prednosti. Ekipi sta se izmenjevali v vodstvu in prikazali vso lepoto rokometne igre. Tudi v drugem polčasu je tekma potekala v enakem ritmu in kazalo je na zelo napeto končnico. Še v 47. minuti je bil rezultat izenačen pri 19:19, potem pa so Celjani vnovčili fizično premoč in individualno kvaliteto posameznikov. Kljub borbeni igri skozi celo tekmo velenjskim osicam na koncu ni uspelo, da bi še enkrat ujele in prehitele Celjane. Pivovarji so tako na koncu zasluženo slavili z rezultatom 27:23, rokometašem Gorenja pa gredo vse pohvale za prikazano kvalitetno in borbeno rokometno igro.


Trener: Marko Oštir

KADETI, 16. februar, 13.30 (Rdeča dvorana,Velenje)

RK GORENJE VELENJE : RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 23:27 (11:12)

Bizjak, Koren, Kamenicki, Naglav, Škrobot, Radšel 4, Šmigoc 2, Lah 5,  Hudovernik, Cvijetinovič, Mrkonjič 2, Karijaševič, Verboten, Smajlovič 2, Ravnikar 8, Mrkaljevič.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me