Show menu

Na prvi domači tekmi nadaljevanja sezone proti SVIŠu

27. 1. 2019

Pred Velenjčani je prva domača tekma v letu 2019. V torek v goste prihaja zadnjeuvrščena ekipa prvenstva, SVIŠ iz Ivančne Gorice.


Tekma med Velenjčani in rokometaši iz Ivančne Gorice je tekma 11. kroga državne lige, ki pa je bila nato prestavljena v januar. Ekipi jo bosta odigrali v tednu pred uradnim začetkom drugega dela tekmovalne sezone. Rokometaši SVIŠa so v letošnji sezoni dosegli zgolj eno zmago, na prvi tekmi so bili septembra doma boljši od Trebanjcev.


Andraž Kete, rokometaš Gorenja Velenja:

»Ekipa SVIŠa je sicer zadnja na lestvici vendar mislim, da bodo v drugem delu prvenstva poskušali osvojiti točke na vsakem obračunu, kjer se jim bo ponudila priložnost za to. Mi se na njih pripravljamo kakor na vsako drugo tekmo, osredotočamo se le na nasprotnika, ki je naslednji na vrsti. Tako bomo morali proti rokometašem iz Ivančne Gorice pokazati pravi obraz in prepričan sem, da lahko s pravim pristopom in dobro igro zmaga ostane doma.«


11. krog Lige NLB, 29. januar, 19.00 (Rdeča dvorana, Velenje):
GORENJE VELENJE : SVIŠ IVANČNA GORICA


Po tekmi s SVIŠem pa bo vsa pozornost usmerjena na prvi februarski vikend. Rokometni klub Gorenje Velenje namreč z dvodnevnim praznovanjem obeležuje 60 let obstoja. Dogajanje v popoldanskem času v petek 1. in soboto 2. februarja bo dopolnjeval bogat spremljevalni program, vrhunec dogajanja pa bo tekma legend ob 18.00 ter večni derbi med Velenjčani in Celjani ob 20.15.

Več o dogajanju sledi kmalu.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me