Show menu

Velenjčani začeli s pripravami na drugi del sezone

4. 1. 2019

Rokometaši Gorenja Velenja so se v petek zbrali na prvem treningu novega leta. Pred varovanci Zorana Jovičića je nekaj prijateljskih tekem, prvi pravi preizkus pa je pred njimi že konec januarja, 1/8 finala Pokala Slovenije.


Velenjski rokometaši so v petek pričeli s pripravami na drugi del sezone 2018/2019. Pred nadaljevanjem sezone bodo Velenjčani v sklopu priprav odigrali štiri prijateljske tekme. 24. januarja je pred njimi že tekma 1/8 finala Pokala Slovenije, v gosteh se bodo pomerili z ekipo Dol Tki Hrastnik. Nato črno-rumene čaka prestavljena tekma 11. kroga Lige NLB, v začetku februarja pa je na sporedu večni derbi, ko v goste prihajajo Celjani.


Trener Zoran Jovičić v prvem delu priprav ne bo mogel računati na Matica Verdinka in Ibrahima Haseljića. Prvi je del reprezentance Slovenije, drugi pa je prav tako prisoten na reprezentančni akciji Bosne in Hrecegovine. Po poškodbi prsta se v ekipo vrača David Miklavčič.


Zoran Jovičić, trener Gorenja Velenja:

»V tem prvem delu priprav z nami še nista Verdinek in Haseljić, ki se nam bosta pridružila po reprezentančnih akcijah. V pripravljalnem delu bomo odigrali štiri prijateljske tekme, nato pa nas konec tega meseca čaka pomembna pokalna tekma v Dolu pri Hrastniku. Že v prvem delu nadaljevanja domačega prvenstva nas čakajo izjemno težke tekme, zato moramo s tekmami v sklopu pripravljalnega obdobja priti do igre, ki bo na dokaj visokem nivoju in nam bo omogočila uspešen začetek in nato nadaljevanje drugega dela sezone.«

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me