Show menu

OSICE: Dve zmagi velenjskih osic

14. 12. 2018

Mlajši dečki A so v sredo gostovali v Šoštanju, kjer so bili boljši od sovrstnikov RŠ Sebastjana Soviča, starejši dečki A pa so na četrtkovem gostovanju v Gorišnici prav tako zabeležili novo zmago.

Mlajši dečki A

Prve minute obračuna so bile zelo izenačene. V nadaljevanju pa so osice povedle že za pet zadetkov, a so se jim domačini na koncu prvega polčasa uspel približati na tri zadetke zaostanka. V začetku drugega polčasa so rokometaši iz Velenja stvari vzeli v svoje roke in hitro uspeli povišati prednost na sedem zadetkov. Črno-rumeni so na koncu slavili z 19:12.


Trener: Jaka Hrast

MLAJŠI DEČKI A, 12. december, 17.00 (Šoštanj):

DRŠ SEBASTJANA SOVIČA 2011 : RK GORENJE VELENJE 12:19 (7:10)

RK Gorenje Velenje: Sebanc, Guček 1, Štruc 1, Plešnik, Dragič 4, Kalan 3, Laznik, Prapotnik 4, Zadravec 1, Šeliga 4, Borovnik 1, Pečečnik 1, Kopušar 8 obramb, Podvratnik 5 obramb

Starejši dečki B

Tekmo so starejši dečki B ponovno otvorili z zavidljivo visoko stopnjo motivacije. Črno-rumeni so od samega začetka igrali zbrano in tekmo praktično odločili že v prvih 15. minutah, ko si si priigrali neulovljivo prednost. Priložnost za igro so dobili vsi igralci. V začetnih minutah drugega dela so Velenjčani naredili nekaj več tehničnih napak, a so se po minuti odmora zbrali, umirili ter tekmo mirno pripeljali do konca.


Trener: Benjamin Zbičajnik

STAREJŠI DEČKI B, 13. december, 19.30 (Gorišnica):

RD MOŠKANJCI-GORIŠNICA : RK GORENJE VELENJE 16:41 (10:23)

Muhič, Pratnekar 5, A. Krobot 1, T. Krobot 2, Podhovnik 1, Sulejmanović 2, M. Mlivić 15, Aristovnik 3, Komar, Cafuta 6, Kuntarič 1, Drobež 2, Obreza, Slatinek, Stropnik 3.

Osa pika