Show menu

OSICE: Uspešen vikend za mladimi Velenjčani

11. 12. 2018

Tri selekcije velenjskih rokometašev so ta vikend odigrale tekme v državnem prvenstvu. Starejši dečki B so v soboto doma premagali ekipo Pomurja, mlajši dečki A in B pa so slavili v Slovenj Gradcu.

Mlajši dečki B

Fantje iz ekipe mlajših dečkov B so se v Slovenj Gradec odpravili z zmagovalno miselnostjo. Črno-rumeni so od prvega sodnikovega žvižga garali v obrambi in posledično iz minute v minuto višali svojo prednost. Priložnost za igro so dobili vsi fantje in zmaga je zasluženo šla v Velenje.


Trener: Miha Dobnik

MLAJŠI DEČKI B, 9. december, 14.30 (Slovenj Gradec):

RK SLOVENJ GRADEC 2011 : RK GORENJE VELENJE 21:26 (8:16)

Rednjak, Guček 4, Oštir, B. Ajšić 2, O. Ajšić 2, Lah 2, Sobota 1, Laznik 3, Pajk 7, Masić, Seper, Šerc, Špital, Jaklin 1, Glinšek 4, Repnik.

Mlajši dečki A

Tekmo so osice odprle zelo zbrano in hitro povedle s petimi zadetki. Obramba je delovala zelo dobro in domačini iz Slovenj Gradca so v prvem polčasu zadeli le šestkrat. V drugi polčas pa so domačini vstopili bolje in se približali rokometašem Gorenja Velenja na 5 zadetkov. V drugem delu so črno-rumeni spet zaigrali dobro in zasluženo zmagali.


Trener: Jaka Hrast

MLAJŠI DEČKI A, 9. december, 16.00 (Slovenj Gradec):

RK SLOVENJ GRADEC 2011 : RK GORENJE VELENJE 15:24 (6:13)

Sebanc, Guček, Štruc, Plešnik 2, Jaklin, Dragič 6, Kalan 3, Laznik, Prapotnik 5, Pajk 1, Zadravec 1, Šeliga 2, Borovnik 3, Pečečnik 1, Kopušar, Podvratnik 12 obramb

Starejši dečki B

Zimski meseci v ekipo velikokrat prinašajo nekaj bolezni in tudi decembrska sobota ni bila izjema. Ker je v selekciji starejših dečkov B manjkalo kar nekaj fantov, je ekipi na pomoč priskočil tudi Anže Kalan iz mlajše selekcije in svojo udeležbo na tekmi tudi odlično izkoristil. Črno-rumeni so se že pred tekmo dogovorili, da je recept za zmago samo en. Čvrsta obramba s hitrimi protinapadi je tista, ki bo zlomila odpor Pomurja. Velenjski rokometaši so se navodil trenerja držali in že na začetku povedli z delnim izidom 8:0. Priložnost za igro so dobili vsi rokometaši, zato so lahko Velenjčani držali visok tempo igre skozi celotno tekmo. V igro se je sicer prikradlo nekaj nepotrebnih tehničnih napak, a bodo fantje zagotovo na njih pozorni na treningih in jih bodo do naslednje tekme poskušali odpraviti.


Trener: Benjamin Zbičajnik

STAREJŠI DEČKI B, 8. december, 13.30 (ŠCV):

RK GORENJE VELENJE : RK POMURJE 37:15 (19:5)

T. Krobot, A. Krobot, Kalan 2, Podhovnik 2, Sulejmanović 3, M. Mlivić 12, Aristovnik 5, Komar, Cafuta 10, Kuntarič, Obreza, Slatinek, Gril 2, Stropnik 1.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me