Show menu

OSICE: Mladinci doma do zmage nad Mariborom

22. 11. 2018

Selekcija mladincev je v sredo v domači Rdeči dvorana odigrala šesto tekmo državnega prvenstva. Velenjski rokometaši so bili z 33:28 boljši od Mariborčanov.


Ekipa Maribora je prišla v Velenje visoko motivirana, saj so še lani igrali v drugoligaški konkurenci. Polega tega pa je v njej tudi nekaj igralcev, ki so v preteklosti nosili velenjski dres. Začetek tekme je bil temu primeren in gostje so nekoliko nepričakovano prišli do visokega vodstva. V nadaljevanju so velenjski rokometaši zaigrali odločneje in počasi zmanjševali zaostanek. Ob polčasu je tako bil izid poravnan. V drugem polčasu so črno-rumeni dvignili nivo igre v vseh pogledih ter povedli in počasi višali razliko. Zaradi napak, ki so se pojavljale v velenjski igri, domači občutnejše prednosti niso uspeli priigrati. Na koncu so Velenjčani slavili za pet zadetkov.


MLADINCI, 21.november, 19.00 (Rdeča dvorana):

RK GORENJE VELENJE : RK MARIBOR BRANIK 33:28 (13:13)

RK Gorenje Velenje: Logar (7 obramb), Husejnović (5 obramb), Drobež 3, Grmšek 10, Grobelnik 6 (1x7m), Komar 2, Krušnik, Mazaj 3, Ograjenšek, Ravnikar, Starc 2, Šiško 7 (1x7m), Šuntner.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se