Show menu

OSICE: Mlajši dečki A in B doma slavili proti sovrstnikom iz Slovenj Gradca

13. 11. 2018

Mlajši dečki B

Po enomesečnem premoru, so v torek rokometaši Velenja odigrali tekmo 2. kroga državne lige. Zaradi začetne tremi so mlade velenjske osice v prvem delu zgrešile nekaj strelov in tako so gostje na odmor odšli z zadetkom prednosti. V nadaljevanju so Velenjčani strnili vrste in ob pomoči navijačev prednost le še stopnjevali. Priložnost za igro je dobila večina rokometašev, ki je svojo nalogo opravila z odliko in tako sta dve točki zasluženo ostali v Velenju.


Trener: Miha Dobnik

MLAJŠI DEČKI B, 13. november, 16.30 (dvorana ŠCV):

RK GORENJE VELENJE : RK SLOVENJ GRADEC 2011 25:18 (9:10).

Radnjak, Arbeiter, Guček 6, Ahmetović, O. Ajšić, B. Ajšić, Sobota, Laznik 6, Pajk 3, Lah, Masić, Šerc, Špital, Jaklin 4, Glinšek 6, Repnik.

Mlajši dečki A

Tekma z vrstniki iz Koroške se je začela po željah domačih. Osice so v uvodnih minutah z dobro obrambo ter učinkovitim napadom naredile razliko šestih zadetkov. Pri domačih je svoje delo v prvem polčasu odlično opravljal Kopušar, ter zbral 5 obramb. Tudi drugi polčas so fantje Gorenja Velenja začeli odločno ter na koncu zasluženo slavili na domačem terenu. V drugem polčasu je med vratnicami navduševal Podvratnik, ki se je zaustavil pri 8 obrambah.


Trener: Jaka Hrast

MLAJŠI DEČKI A, 13. november, 17.30 (dvorana ŠCV):

RK GORENJE VELENJE : RK SLOVENJ GRADEC 2011  20:9 (11:3)

Štruc, Plešnik 2, Prapotnik 1, Laznik 1, Kalan 1, Guček, Pečečnik 1, Šeliga 3, Borovnik 3, Glinšek 2, Sebanc, Novak 1, Zadravec, Dragič 5, Kopušar, Podvratnik.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me