Show menu

OSICE: Prvi tekmi za mlajšimi dečki C, na delu tudi kadeti in mladinci

12. 11. 2018

Mlajši dečki C

Najmlajša selekcija velenjskega kluba, selekcija mlajših dečkov C, je v soboto odigrala prvi dve tekmi nove sezone. Mlade velenjske osice so se pomerili z ekipo Slovenj Gradca 2011 ter Rokometno šolo Sebastjana Soviča. Po začetni tremi so Velenjčani uspešno pokazali svoje spretnosti in sposobnost. Na igrišču se je odvijala prava borba, zato ni dvoma, da mladi rokometaši vestno in marljivo trenirajo ter so na pravi poti, da postanejo še boljši.

Kadeti

Kadeti Gorenja so v 6. krogu odigrali prvenstveno tekmo proti kadetom iz Slovenj Gradca. Začetek teme je bil izenačen s številnimi tehničnimi napakami na obeh straneh. V 13. minuti so se domačini odlepili in povedli za tri gole. Velenjčani niso popuščali, spremenili so obrambo v postavitev 5-1 in jih na koncu polčasa ujeli pri rezultatu 9 : 9. Drugi polčas so bolje začeli gostje. Dvakrat so povedli za zadetek, ampak si večje prednost niso uspeli ustvariti. V nadaljevanju sta nato slaba realizacija in mehka igra v obrambi privedla do tega, da so se domačini zasluženo veselili velike zmage.


KADETI, 10.november, 12.30 (Slovenj Gradec):

RK SLOVENJ GRADEC 2011 : RK GORENJE VELENJE 24:16 (9:9)

Koren 3, Stropnik, Kamenicki, Bizjak, Hojnik 1, Radšel, Šmigoc, Lah, Mrkonjič 1, Naglav, Flis 3, Mrkaljevič 1, Verboten, Smajlovič 3, Ravnikar 4, Mlivič.

Mladinci

Vsak poraz pusti na ekipi določene posledice. Pomembno je, da ekipa to čim prej preboli in se usmeri v prihodnost, na nove tekme. Po porazu v Trebnjem je mladince čakal nov težak preizkus. V domači dvorani so se pomerili s Koprčani in prišli do pomembne zmage. Začetek je bil dober in domači so hitro povedli z nekaj zadetki razlike. Obramba je delovala dobro in tudi v napadu so prihajali do lepih priložnosti za zaključek. So pa bili črno-rumeni zopet nekoliko slabši pri sami realizaciji strelov v napadu. Ti so nasprotnikom dali dodatno samozavest. A Velenjčani so v drugem polčasu ohranili dobro igro v obrambi, v napadu pa so bili natančnejši pri zaključnih strelih in tako prišli do nove zmage.


MLADINCI, 11.november, 12.30 (Rdeča dvorana):

RK GORENJE VELENJE : RD KOPER 2013 28:25 (12:12)

Grudnik 1, Logar (6 obramb), Drobež 1, Grmšek 6, Grobelnik 3 (2x7m), Komar 6, Krušnik 1, Lampret, Mazaj 2, Mlivić, Ograjenšek, Starc 1, Šiško 8 (1x7m), Šuntner.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me