Show menu

OSICE: Starejši dečki A in B slavili v Slovenj Gradcu, mladinci odigrali prvo tekmo tega tedna

8. 11. 2018

Starejši dečki B

Tekmo so Velenjčani odprli zelo odločno in že v začetnih minutah povedli. V prvem polčasu je bila obramba čvrsta in črno-rumeni so uspeli do polčasa ustvariti razliko štirih zadetkov (14:10). Ob začetku drugega polčasa je nekoliko slabša igra botrovala temu, da so se domačini uspeli približati. A velenjski rokometaši so po odličnih obrambah vratarjev uspeli izpeljati nekaj hitrih protinapadov in tekmo uspešno pripeljali do konca. V Slovenj Gradcu so na koncu slavili s 29:21.


Trener: Benjamin Zbičajnik

STAREJŠI DEČKI B, 7. november, 17.45 (Slovenj Gradec):

RK SLOVENJ GRADEC 2011 : RK GORENJE VELENJE 21:29 (10:14)

Pratnekar 5, Šket, T. Krobot, Goršek, Pohdovnik , Sulejmanović 1, M. Mlivić 10, Aristovnik 1, Komar, Cafuta 7, Kuntarič 1, Drobež 3, Obreza, Gril 1, Muhič, Slatinek.

Starejši dečki A

Tokrat je bila tekma starejših dečkov A pravi derbi. Tako Velenjčani kot Slovenjgradčani so pokazali izredno srčno igro v obrambi. Velika želja ter športna borba sta krasila oba polčasa. Čeprav so gostje neprekinjeno vodili od prve minute dalje, so jim bili domačini vedno tesno za petami in so kaznovali vsako nihanje v igri velenjske ekipe. V drugem polčasu so se igralci Slovenj Gradca približali na samo zadetek zaostanka in črno-rumeno so se morali za končni uspeh izredno truditi vseh 50 minut tekme. Po tekmi je bilo videti zadovoljstvo v obeh ekipah. Kljub porazu so bili domačini zadovoljni s prikazano igro, gostje iz Velenja pa z zmago.


Trener: Vanja Kralj

STAREJŠI DEČKI A, 7. november, 19.00 (Slovenj Gradec):

RK SLOVENJ GRADEC 2011 : RK GORENJE VELENJE 19:23 (8:13)

Miklavžina, Cafuta, M. Cesar, Guček 1, Juršič 1, Blažinčič, Stropnik, Koželjnik, Hribar 4,  Lešnjak – Notersberg, Antlej 9, Supovec 2, Horvat 3, Puklič 3.

Mladinci

Ne glede na položaj na lestvici, se je ekipa zavedala, da bo tekma v Trebnjem vse prej kot lahka. Domačini so za razliko od prejšnjih tekem aktivirali vse razpoložljive igralce. Velenjčani tekme niso odprli najbolje. Obramba je sicer delovala dobro in tudi v vratih Gorenja Velenja je bil razpoložen gostujoči vratar. Se je pa na drugi strani pojavljalo toliko več težav v napadu. V prvem delu drugega polčasa so Velenjčani zaigrali nekoliko bolje, nato pa se je ponovno zmanjšala realizacija v napadu. Še pred samim zaključkom tekme so bili velenjski rokometaši bili blizu zmage, a so bili domačini na koncu učinkovitejši.


MLADINCI, 5. november, 20.00 (Trebnje):

RK TRIMO TREBNJE : RK GORENJE VELENJE 22:21 (10:10)

Grudnik (1 obramba (1x7m)), Logar (18 obramb (1x7m)), Husejnović, Drobež 4, Grmšek 4, Grobelnik 1, Hudovernik 1, Komar 2, Lampret 2, Mazaj 2, Mlivić, Ograjenšek, Ravnikar, Starc 3, Šiško 2, Šuntner.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me