Show menu

OSICE: Dve zmagi in remi mlajših selekcij

15. 10. 2018
Minuli vikend sta svoji prvi dve tekmi državnega prvenstva odigrali selekciji mlajših dečkov A in B. Slednji so si s sovrstniki iz Celja razdelili točke medtem ko so fantje selekcije mlajših dečkov A celjske rokometaše ugnali za en zadetek. Zmago proti ekipi Pomurja so zabeležili tudi starejši dečki A.

Mlajši dečki B

Mlajši dečki B so se na prvi prvenstveni tekmi v domači Rdeči dvorani pomerili z vrstniki iz Celja. Ob odličnem vzdušju, ki so ga pričarali obiskovalci v dvorani, sta se obe moštvi pokazali borbeno in hkrati zelo pošteno igro. Si pa skozi celoten obračun si nobena od ekip ni priigrala več kot zadetka prednosti. Še nekaj sekund pred koncem so mlade osice vodile nato pa so zadetek dosegli gostje in ekipi sta si razdelili točke.


Trener: Miha Dobnik

MLAJŠI DEČKI B, 13. oktober, 10.00 (Rdeča dvorana, Velenje):

RK GORENJE VELENJE : RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 23:23 (12:11).

Radnjak, Guček 1, Lah, O. Ajšić, B. Ajšić, Sobota 1, Laznik 6, Pajk 2, Supić, Masić, Šerc, Špital, Jaklin 1, Glinšek 12, Repnik.

Mlajši dečki A

Večni derbi za začetek sezone mlajših dečkov A se je začel v domači dvorani, pred lepo napolnjenimi tribunami. Osice so v začetku srečanja hitro povedle za 3 zadetke, do konca polčasa smo spremljali zelo zanimiv dvoboj in domači so odšli na počitek z zadetkom prednosti. V drugem polčasu so gostje iz Celja uspeli izenačiti a so se domači fantje zbrali ter malo pred koncem dvoboja povedli z dvema zadetkoma. Na koncu so uspeli slaviti z zadetkom prednosti in točke so ostale v Velenju.


Trener: Jaka Hrast

MLAJŠI DEČKI A, 13. oktober, 11.00 (Rdeča dvorana, Velenje):

RK GORENJE VELENJE : RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 25:24 (13:12).

Štruc, Plešnik, Prapotnik 2, Laznik, Kalan 1, Guček, Pečečnik, Šeliga 5, Borovnik 6, Glinšek 6, Sebanc, Novak, Zadravec, Dragič 5, Kopušar, Podvratnik.

Starejši dečki B

Starejši dečki so gostovali v Murski Soboti, kjer so se pomerili z mladimi rokometaši RK Pomurja. Velenjčani so od začetka tekme kazali premoč nad tekmeci. Vratarji velenjskih osic so ob pomoči odlične obrambe blesteli v vratih. Velenjčani so posledično veliko zadetkov dosegli iz hitrih protinapadov. Ponovno so priložnost za igro dobili prav vsi mladi rokometaši, vsak od njih se je izkazal na svoj način. Končni rezultat 34:11 je plod timske in uigrane igre celotne ekipe.


Trener: Benjamin Zbičajnik

STAREJŠI DEČKI B, 12. oktober, 16.45 (Murska Sobota):

RK POMURJE : RK GORENJE VELENJE 11:34 (6:21)

Slatinek, Pratnekar 4, Šket, A. Krobot, T. Krobot 1, Pohdovnik 2, M. Mlivić 7, Aristovnik 6, Komar, Cafuta 5, Kuntarič 2, Drobež 4, Obreza, Gril 1, Muhič 1.

Osa pika