Show menu

OSICE: Visoki zmagi starejših dečkov B in kadetov

8. 10. 2018
V soboto sta novi tekmi v domačem prvenstvu odigrali ekipi starejših dečkov B ter kadetov. V domači Rdeči dvorani sta obe ekipi dosegli visoko zmago nad sovrstniki iz Rokometnega kluba Drava Ptuj.

STAREJŠI DEČKI B

Selekcija starejših dečkov B je proti sovrstnikom s Ptuja pokazala odlično igro. Vse od prvega sodnikovega žvižga so igrali zelo borbeno, kar je botrovalo hitrim protinapadom in posledično tudi lahkim zadetkom. V napadu so osice igrale zelo disciplinirano in zbrano. Prav vsak posameznik, ki je stopil na igrišče, se je izkazal. Na koncu so izvrstna predstava v napadu, čvrsta igra v obrambi ter ekipni duh pripeljali fante do visoke zmage (30:11).


Trener: Benjamin Zbičajnik

STAREJŠI DEČKI B, 6. oktober, 12.30 (Rdeča dvorana, Velenje):

RK GORENJE VELENJE : RK DRAVA PTUJ 30:11 

Šket, A. Krobot, T. Krobot 1, Goršek 1,  Pohdovnik 1, Sulejmanović, M. Mlivić 9, Aristovnik 6, Komar, Cafuta 5, Kuntarič 1, Drobež 2, Slatinek, Gril 2, Muhič 1.

KADETI

V 4. krogu so v Rdeči dvorani gostovali kadeti rokometnega kluba Drava Ptuj. Rokometaši Gorenja so že na začetku pokazali, da na tej tekmi kaj drugega kot zmaga ne pride v poštev. Hitro so povedli z rezultatom 10:3 in z enakim tempom nadaljevali skozi vso tekmo. Na koncu so visoko zmagali z rezultatom 43:15. Priložnost za igranje so dobili vsi domači igralci in so jo tudi zelo dobro izkoristili, saj so se vsi vpisali med strelce. Sedaj kadetsko ekipo čakata dve gostovanji, v Ormožu in Slovenj Gradcu.


Trener: Marko Oštir

KADETI, 6. oktober, 14,00 (Rdeča dvorana, Velenje):

RK GORENJE VELENJE : RK DRAVA PTUJ43:15 (21:8)

Koren 2, Stropnik 1, Kamenicki 3, Hudovernik 4, Hojnik 2, Radšel 1, Šmigoc 1, Lah 5, Mrkonjič 2, Naglav, Flis 2, Mrkaljevič 4, Verboten, Smajlovič 3, Ravnikar 5, Mlivič 8.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me