Show menu

OSICE: Kadeti in mladinci slavili v domači dvorani

1. 10. 2018
V nedeljo so kadeti in mladinci zabeležili dve zmagi v domači dvorani. Kadeti so premagali mariborske rokometaše, ekipa Herz Šmartna pa je morala šremoč priznati velenjskim mladincem.

KADETI

V 3. krogu so v Velenju gostovali kadeti rokometnega kluba Maribor Branik. Rokometaši Gorenja so tekmo začeli zelo odločno in povedli 9 : 3. Izkazal se je predvsem Tarik Mlivić, ki je dosegel prvih 6 zadetkov. V nadaljevanju so mlade ose malo popustile, a vseeno polčas dobile z rezultatom 16 : 9. V drugi polčas so domači vstopili bolj zbrano, ves čas nadzorovali rezultat in tekmo rutinirano privedli h koncu. Priložnost za igranje, ki so jo tudi dobro izkoristili, so dobili vsi igralci.


Trener: Marko Oštir

KADETI,30. september, 10.00 (Rdeča dvorana, Velenje):

RK GORENJE VELENJE : RK MARIBOR BRANIK 30:22 (16:9)

Koren 3, Stropnik, Kamenicki, Hudovernik 1, Hojnik 1, Radšel, Šmigoc, Lah 3, Mrkonjič, Naglav, Flis 2, Verboten, Bizjak, Smajlovič 1, Ravnikar 8, T. Mlivić 11.

MLADINCI

Mladinska ekipa se je v nedeljo pomerila z rokometaši Herz Šmartna. Velenjčani so tekmo odlično odprli in povedli s šestimi goli razlike. V nadaljevanju so naredili nekaj napak v napadu in gostje so se jim rezultatsko uspeli približali. Črno-rumeni so dobro igrali predvsem v obrambi in na ta račun so si lahko v napadu privoščili tudi kakšno napako več. Mladi velenjski rokometaši so imeli dobre ideje v napadu, le izvedba le teh je bila malce slabša. V drugem delu so Velenjčani ponovno držali dokaj visok ritem in počasi višali razliko. Poleg odlične obrambe, so mlade ose popravile tudi realizacijo v napadu in tako na koncu prišle do visoke zmage.


Trener: Klemen Luzar

MLADINCI, 30. september, 12.00 (Velenje, Rdeča dvorana):

RK GORENJE VELENJE : RD HERZ ŠMARTNO 31:19 (15:10)

Grudnik (19 obramb), Logar, Husejnović (4 obrambe (1x7m)), Drobež 3, Grmšek 4, Grobelnik 5 (1x7m), Hudovernik, Krušnik 3, Lampret 4, Mazaj 1, Mlivić 2, Ograjenšek 1, Starc 2, Šiško 4, Šuntner 2.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se