Show menu

OSICE: Starejši dečki A in B do dveh zmag proti Mariborčanom

28. 9. 2018
Selekciji starejših dečkov A in starejših dečkov so v četrtek v dvorani Šolskega centra Velenja odigrali svoji tretji tekmi državnega prvenstva. Obe selekciji mladih velenjskih rokometašev sta zabeležili novo zmago.

STAREJŠI DEČKI B

Tekmo so varovanci Benjamina Zbičajnika začeli odločno in povedli s 3:0. Mariborčani so se približali in črno-rumeni niso uspeli ustvariti večje razlike. V igri mladih rokometašev so bila vidna nihanja, a Velenjčani iz tekme v tekmo kažejo boljše predstave. Priložnost, da se dokažejo na parketu, so dobili čisto vsi igralci. Na koncu so velenjske osice zasluženo slavile zmago z 27:23.


Trener: Benjamin Zbičajnik

STAREJŠI DEČKI B, 27. september, 17.00 (dvorana ŠCV, Velenje):

RK GORENJE VELENJE : RK MARIBOR BRANIK 27:23 (12:12)

Slatinek, Pratnekar 3, Šket, A. Krobot, T. Krobot, Pohdovnik 1, Sulejmanović, M. Mlivić 9, Aristovnik 4, Komar, Cafuta 8, Kuntarič, Drobež 2, Obreza, Gril, Muhič.

STAREJŠI DEČKI A

Tokratni nasprotnik starejših dečkov A je bil nekoliko lažji. Črno-rumeni so zelo hitro ustvarili prednost, ki so jo samo povečevali do konca tekme. Mariborčani niso našli odgovora na velenjsko obrambo in so zelo težko prihajali do zaključnih strelov, na drugi strani pa so ose prihajale do lahkih zadetkov iz protinapada. Trener Vanja Kralj je na igrišče poslal vse igralce, ki so pokazali dobro in raznovrstno igro. Kljub visoki zmagi pa rokometaše Gorenja Velenja čaka še nekaj dela, da bodo lahko takšno suvereno predstavo kazali tudi proti težjim nasprotnikom.


Trener: Vanja Kralj

STAREJŠI DEČKI A, 27. september, 19.00 (dvorana ŠCV, Velenje):

RK GORENJE VELENJE : RK MARIBOR BRANIK 33:14 (18:6)

Miklavžina, Cafuta, M. Mlivić 5, Guček 4, Juršič 5, Blažinčič, Stropnik, , Nunič 1, Hribar 2,  Lešnjak – Notersberg, Antlej 8, Supovec 3, Horvat 3, Puklič 2.

Osa pika