Show menu

VIDEO: Z zbiranjem sličic do lepih nagrad

27. 9. 2018

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje bomo letošnjo sezono popestrili z možnostjo zbiranja sličic rokometašev članske ekipe. Za zapolnitev albuma je potrebno zbrati štirinajst sličic, po eno sličico pa je možno dobiti na vsaki domači tekmi črno-rumenih. Plišasta osica Pika in navijaški šal našega kluba sta nagrada po zbranih prvih sedmih sličicah, majica s podpisi vseh dvajsetih rokometašev prve ekipe Gorenja Velenja pa je končna nagrada, ko album krasi vseh štirinajst sličic.


Mlade nadobudne športnike, ki rokomet trenirajo v partnerski Rokometni šoli Sebastjana Soviča, v šoli mini rokometa ali pa v mlajših selekcijah RK Gorenje Velenje, so fantje članske ekipe obiskali na treningih. Razdelili so jim albume in vsakega izmed marljivih mladih rokometašev nagradili z dvema sličicama ter jih povabili k pridnemu obiskovanju domačih tekem in zbiranju sličic. V videu si lahko ogledate, kako je izgledalo deljenje albumov in sličic.


Vse, ki bi se radi pozabavali in se pridružili tistim, ki že zbirajo sličice, vabimo, da obiščete naše domače tekme, kjer lahko poleg prve sličici dobite tudi album.


Zabavno zbiranje vam želimo!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me