Show menu

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje spoštujemo zgodovino in tradicijo

19. 9. 2018

Predanost, požrtvovalnost in delavnost so vrednote na katerih RK Gorenje Velenje temelji že ves čas svojega obstoja. To so tudi vrednote, ki kažejo pot v prihodnost. Zato smo se ob bližajoči se 60-letnici kluba odločili, da se poklonimo bivšim igralcem in delavcem kluba, ki so v naši zgodovini pustili največji, ZLATI pečat!


Vsaka zgodba se nekje začne. Leta 1958 se je z ustanovitvijo RK Šoštanj začela pisati zgodba velenjskega kluba. V vseh letih delovanja kluba so se s svojo predanostjo, požrtvovalnostjo, in delavnostjo izkazali marsikateri posamezniki. Tako igralci, ki so s srcem igrali za črno-rumene, kot drugi sodelavci kluba. In ker v RK Gorenje Velenje cenimo njihov doprinos k uspehom kluba v preteklosti in se zavedamo, da klub brez njih ne bi bil to kar je, smo se letos odločili, da se jim poklonimo na poseben način. Ob začetku sezone smo izbranim nekdanjim igralcem oziroma ostalim sodelavcem kluba podelili posebne sezonske vstopnice. Zlate kartice, ki so jih dobili, so zgolj majhna zahvala za vse, kar so za klub naredili v preteklosti.


Njihovo dediščino želimo ponosno nadaljevati. Verjamemo, da bo njihova podpora s tribun našim mladim igralcem dodaten zagon za nadaljevanje poti, ki so si jo začrtali.


Hvala vam in se vidimo na domačih tekmah!


Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me