Show menu

Rokometni klub Gorenje Velenje dobil novega predsednika

30. 8. 2018

Včeraj je v prostorih generalnega sponzorja Rokometnega kluba Gorenje Velenje potekala redna letna skupščina kluba. Novi predsednik kluba je postal član uprave Gorenja Tomaž Korošec. Dosedanji predsednik Milan Meža bo naprej deloval v vlogi podpredsednika kluba.


Na skupščini je bilo predstavljeno letno poročilo kluba, prav tako pa načrti za obdobje, ki prihaja. V upravni odbor kluba je bilo izvoljenih pet novih članov. Dosedanjim članom se pridružujejo Tomaž Korošec, Stanko Brunšek, Alenka Potočnik Anžič, Denis Oštir in Boštjan Perc.


Milan Meža, ki bo odslej podpredsednik, je v našem klubu deloval zadnja tri leta. Ob tej priložnosti se mu RK Gorenje Velenje zahvaljuje za vse, kar je v tem obdobju kot predsednik prispeval k delovanju in razvoju kluba.


Razširjen upravni odbor je za novega predsednika kluba imenoval Tomaža Korošca, sicer člana uprave Gorenja, ki je ob tem povedal: »Zahvaljujem se upravnemu odboru za izkazano zaupanje. Pod vodstvom Milana Meža, ki ostaja podpredsednik, je klub oblikoval trdne temelje tako na organizacijskem kot športnem področju. Verjamem, da z novimi igralci in strokovnimi sodelavci prihaja v kljub nova energija ter da se bomo vsi trudili nadaljevati zastavljeno delo. Naša naloga v prihodnje bo, da poskušamo zagotoviti ustrezne vire za nadaljnji razvoj delovanja prve ekipe kot tudi mlajših selekcij. Veselimo se začetka sezone, ki je pred vrati, hkrati pa upam, da bodo tekme na tribune privabile številne navdušence rokometa.«  


Upravni odbor Rokometnega kluba Gorenje Velenje:


Tomaž Korošec - predsednik

Milan Meža - podpredsednik

Franjo Bobinac

Uršula Menih Dokl

Maja Šerc

Bor Rozman

Jožef Kamšak

Igor Jecl

Iztok Mori

Rok Bizjak

Alenka Potočnik Anžič

Denis Oštir

Stanko Brunšek

Boštjan Perc

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me