Show menu

Ovniček v prihodnji sezoni v dresu Celjanov

22. 6. 2018

Dosedanji član Gorenja Velenja Rok Ovniček bo v prihodnji sezoni nosil dres Celja Pivovarne Laško. Kluba sta se sporazumela o pogojih prestopa, saj 23-letni organizator igre klub iz Šaleške doline zapušča leto dni pred iztekom sklenjenega sodelovanja.


Ovniček, ki bo s slovensko reprezentanco v soboto v španski Tarragoni začel nastope na sredozemskih igrah, je bil celotno dosedanjo kariero član velenjskega kluba. Zanj je zaigral v vseh mlajših selekcijah, sezono in pol pa si članske izkušnje še kot mladinec nabiral v Slovenj Gradcu. Od sezone 2005/06, ko je kot mlajši deček B prvič oblekel dres Gorenja Velenja, je odigral 441 tekem in zabil 2021 golov.


Janez Gams, športni direktor Gorenja Velenja:
"Ovnička smo videli kot enega izmed stebrov naše pomlajene ekipe, sam pa je izrazil željo, da bi se rad preizkusil v dresu Celja Pivovarne Laško. Za prihodnje sezone v Velenju gradimo ekipo iz igralcev, ki v RK Gorenje Velenje želijo igrati, verjamejo, da bodo pri nas imeli na voljo dobre pogoje za razvoj svojega potenciala in ob tem klubu skušali povrniti ugled, ki ga je ta nekoč že imel. Ovniček se v naši zgodbi ni videl, zato smo se dogovorili za predčasno prekinitev pogodbe. Na njegovi nadaljnji športni poti mu želimo veliko sreče."

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me