Show menu

VIDEO: Mladinci in kadeti opravili testiranja za novo sezono

12. 6. 2018
Pravilen pristop k pripravi vsakega mladega rokometaša je bistvenega pomena pri njegovem motoričnem in telesnem razvoju. Tega se v RK Gorenje Velenje dobro zavedajo, zato so tudi letos s podjetjem SeedGrow d.o.o. iz Ljubljane pripravili posebna testiranja, s katerimi je trenerski štab dobil pomembne podatke o telesni pripravljenosti rokometašev kadetske in mladinske selekcije.

Ekipa SeedGrowa je z rokometaši, ob pomoči SmartPro radarja, opravila meritve hitrosti strelov iz tal in skoka, s fotocelicami BeamTrainer merila čas šprinta na 20 metrov ter hitrostne vzdržljivosti pri teku 8x40 metrov, s podlago JumpMat pa je preverjala skočnost iz polčepa in iz nasprotnega gibanja.

Podjetje SeedGrow, ki se ukvarja z izdelavo in prodajo brezžične elektronske štoparice BeamTrainer, prodajo programske opreme ter pripomočkov za športne trenerje in trenerje za telesno pripravo, je testiranja opravilo hitro in izredno profesionalno. V RK Gorenje Velenje si uspešnega sodelovanja želijo tudi v prihodnje.

Klemen Luzar, trener mladincev in koordinator mlajših selekcij RK Gorenje Velenje:
"Kot vsako leto smo tudi tokrat v RK Gorenje Velenje pripravili meritve motoričnih in funkcionalnih sposobnosti igralcev. Tokrat nam je na pomoč priskočila ekipa iz podjetja Seedgrow. S svojimi specialnimi pripomočki nam je omogočila hitro, predvsem pa natančne meritve. Ob tej priložnosti bi se ji še enkrat zahvali za pomoč in profesionalno opravljeno delo. Obenem si želim, da bomo tudi v prihodnje uspešno sodelovali."
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me