Show menu

Dve zmagi za konec sezone mlajših dečkov A

20. 5. 2018
Z domačim turnirjem za razvrstitev od 5. do 8. mesta so v nedeljo sezono državnega prvenstva sklenili mlajši dečki A. Ti so na parketu Šolskega centra Velenje najprej ugnali Urbanscape Loko (18:17), nato pa še Mokerc Ig (15:14).

MLAJŠI DEČKI A:

Tekma za razvrstitev od 5.-8. mesta, nedelja, 20. maja:
GORENJE VELENJE : URBANSCAPE LOKA 18:17 (8:6)
Gorenje Velenje: Komar, Obreza, Gril, Mlivić 4, T. Krobot, A. Krobot, Muhič, Kalan, Sulejmanović, Pratnekar 1, Aristovnik 6, Cafuta 1, Šeliga, Borovnik, Drobež 5, Podhovnik 1.

Na prvi tekmi v boju za razvrstitev od 5. do 8. mesta so zbrani navijači spremljali razburljivo in lepo tekmo. Domači rokometaši so hitro povedli za tri zadetke in prednost zadržali do konca polčasa. Gosti so se vrnili v igro in v drugem polčasu celo povedli s 15:14. Na koncu so bile ose uspešnejše, saj so z golom nezgrešljivega Drobeža, ki je izkoristil vseh pet strelov, v zadnjih sekundah tekme premagali ekipo iz Škofje Loke.


Tekma za 5. mesto, nedelja, 20. maja:
GORENJE VELENJE : MOKERC IG  15:14 (7:8)
Gorenje Velenje:
 Obreza, Gril, Mlivić 10, A. Krobot, Muhič, Sulejmanović, Pratnekar 1, Aristovnik 2, Slatinek, Cafuta, Šeliga, Borovnik 1, Drobež, T. Krobot, Podhovnik 1.


V prvem polčasu so bili vseskozi gosti iz Iga v majhni rezultatski prednosti in tako na odmor odšli z zadetkom prednosti. V nadaljevanju je bila tekma vseskozi zanimiva in izenačena, ekipi pa sta se vseskozi izmenjevali v vodstvu. Na koncu so imeli več sreče in znanja domači rokometaši, zmagali z zadetkom prednosti in se veselili petega mesta v državi.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me