Show menu

FOTO: Člani 22. najboljša športna ekipa leta v MO Velenje

10. 4. 2018

V torek se je v velenjskem Domu kulture odvila tradicionalna prireditev Športnik leta, na kateri so bili razglašeni najboljši športniki, športnice in športne ekipe iz Mestne občine Velenje v letu 2017. V kategoriji slednjih je bilo za zmagovalce 22. v svoji zgodovini proglašeno člansko moštvo Rokometnega kluba Gorenje Velenje.


Priznanja za športne dosežke so v Velenju prvič podelili leta 1970. Članska ekipa črno-rumenih je bila za najboljši športni kolektiv prvič izbrana leta 1994, trenutni niz najboljše velenjske športne ekipe pa traja že vse od leta 2001. Poleg tega so v preteklosti 16 priznanj prejele tudi mlajše klubske selekcije, za športnika leta 1992 pa je bila izbrana klubska legenda Borut Plaskan


"Hvala Športni zvezi Velenje za to priznanje. Čestitke tudi ostalima finalistoma v naši kategoriji, Nogometnemu klubu Rudar Velenje in Strelskemu društvu Mrož. Čestital bi tudi vsem ostalim športnikom in športnicam, ki niso bili poklicani na oder velenjskega Doma kulture, saj tudi oni v svoje treninge in delo vlagajo veliko truda," je po prireditvi dejal kapetan os Niko Medved.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me