Show menu

Motiv "Supermana Žarka" je najbolj atraktivna fotografija sezone

29. 3. 2018
Pred finalnim turnirjem Lige SEHA Gazprom so se pri tekmovanju še enkrat spomnili na redni del sezone, v katerem je svoj pečat pustilo tudi Gorenje Velenje. Da temu ni bilo le na igrišču priča tudi posebno priznanje, ki je v četrtek pripadlo našemu fotografu Juriju Kodrunu.

Regionalna Liga SEHA Gazprom se lahko pohvali z moderno spletno animacijo navijačev posameznih klubov. Vanjo sodijo tudi fotografije, ki jih mora z vsake tekme prispevati domač klub. Da je Gorenje Velenje tudi pri tem spremljevalnem segmentu tekem uspešno, se je izkazalo že v sredo, ko je omenjeno tekmovanje objavilo glasovanje za najbolj atraktivno fotografijo sezone. 

Med najboljše štiri fotografije so v pisarni v Zagrebu uvrstili kar tri fotografije, ki jih je v svoj objektiv ujel velenjski fotograf Jurij. Na njih so bili upodobljeni različni motivi - igralec Celja PL pri lovljenju žoge, rokometaš Vardarja pri lebdenju v zraku -, največ pa je seveda v Šaleški dolini pozornosti pritegnila fotografija, ki smo jo že pred časom v Rdeči dvorani poimenovali z nazivom "Superman Žarko". Omenjena fotografija, na kateri se je v žaru borbe rokometaš Gorenja Velenja Žarko Pejović s stisnjeno pestjo vrgel proti žogi v vratarjev prostor, je po glasovanju ljubiteljev rokometa na družabnih omrežjih Lige SEHA Gazprom zbrala največ glasov, že pred tem pa je bila ta ista fotografija izbrana za upodobitev na posebni izdaji koledarja tekmovanja, na katerem krasi iztekajoči se mesec.
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me