Show menu

Dan s športnikom - Mladi Brin spoznal svojega idola

20. 3. 2018

Zavarovalnica Generali podpira slovenske športnike in klube. Med sponzoriranci so tudi rokometaši Gorenja Velenja, trikratni slovenski državni prvaki iz Šaleške doline, ki Slovenijo na mednarodni ravni zastopajo v VELUX EHF Ligi prvakov in Ligi SEHA Gazprom. 


Ker se pri Generaliju zavedajo, da na mladih svet stoji in je v njihovi viziji tudi prizadevanje k izboljšanju življenja ljudi, so organizirali »Dan s športnikom RK Gorenje Velenje«. V nagradni igri so izžrebali Brina, rokometaša mlajših selekcij RK Gorenje Velenje. Rokomet trenira prvo leto in srečanje z Nikom Medvedom, kapetanom RK Gorenje Velenje in slovenskim reprezentantom, je bilo zanj izpolnitev sanj. »Brin ima zelo rad rokomet, zato je bilo to srečanje velika spodbuda in motivacija, da bo postal še boljši rokometaš,« je povedala mama Metka.

 

Ni užival samo Brin, v druženju je užival tudi njegov izbrani rokometaš Niko Medved. "Vsak športnik je imel kot otrok svoje vzornike. Lepo je videti, če te ima nekdo za najljubšega športnika, saj je tudi tako poplačan tvoj trud. To je lepši del športa. Brin naj samo vztraja. Mislim, da ni ovir, ki bi ga zadržale k njegovim sanjam." Niko je Brina popeljal skozi klubske prostore, z njim opravil trening, mu pokazal nekaj rokometnih trikov in ga povabil na tekmo. "Najbolj sem bil vesel njegovih zgodb in fotografije, ki jo bom obesil v sobi za spomin,"  je po srečanju povedal nadobudni rokometaš Brin, katerega sanje so, da bo nekoč v Rdeči dvorani s številko 6 na dresu nasledil Nika. 

FOTOGALERIJA OBISKA NIKA NA DOMUFOTOGALERIJA BRINOVEGA OBISKA TEKME
VIDEO DNEVA S ŠPORTNIKOM
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me