Show menu

S sezonsko vstopnico Gorenja Velenja ugodneje na reprezentančno tekmo

8. 1. 2018

Slovenska moška članska reprezentanca počasi zaključuje priprave pred letošnjim evropskim prvenstvom na Hrvaškem. Zadnji test pred odhodom v Zagreb izbrance selektorja Veselina Vujovića čaka to sredo v Velenju, kjer se bo v Rdeči dvorani ob 18. uri zoperstavila izbrani vrsti Srbije.


Za vse imetnike sezonskih vstopnic RK Gorenje Velenje smo v sodelovanju z Rokometno zvezo Slovenije pripravili posebno ugodnost, in sicer 50-odstotni popust na ceno vstopnice v predprodaji. Namesto 8 evrov boste tako za ogled rokometnega spektakla odšteli le 4 evre. Ob predložitvi sezonske vstopnice bo takšna cena za imetnike le-te veljala tudi na dan tekme ob nakupu na blagajni dvorane. Z vsako sezonsko vstopnico je mogoče koristiti ugodnost le za nakup ene vstopnice na tekmo Slovenija : Srbija.


Vsi ostali navijači si lahko svojo vstopnico zagotovite na vseh prodajnih mestih sistema Moje karte (seznam prodajnih mest najdete TUKAJ) ali preko spleta na povezavi TUKAJ. V predprodaji, ki bo potekala do tega torka do 23.59 so posamične vstopnice na voljo po 8 evrov, možen pa je tudi nakup družinske vstopnice (3+1), ki bo vaša za 24 evrov. Na dan tekme bo cena posameznih vstopnic, ki si jih boste lahko zagotovili tudi na blagajni dvorane (odprta bo dve uri pred tekmo), znašala 10 evrov, cena za študente in dijake (ob predložitvi ustreznega dokazila) pa bo znašala 5 evrov.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me