Show menu

Mladi velenjski upi iz avstrijskega Gradca z drugim mestom

9. 12. 2017
Mlajši dečki A Gorenja Velenja se z mednarodnega turnirja v avstrijskem Gradcu vračajo z osvojenim drugim mestom. Aljaž Pratnekar in Malik Mlivić sta bila zbrana v najboljšo postavo tekmovanja.

Pri severnih sosedih so izbranci Saše Mijatovića na štirih tekmah dosegli tri zmage. Uvodni dan so najprej s 26:20 odpravili gostitelje turnirja, za tem pa še dunajsko zasedbo Fivers (22:21), ki velja za najboljšo v Avstriji. V soboto so nato najprej klonili proti Celjanom (14:12), nastope pa sklenili s skalpom madžarskih predstavnikov (23:17).

Saša Mijatović, trener mlajših dečkov A Gorenja Velenja:
"Na turnirju v Avstriji smo stopnjevali ritem, tako da smo vsako tekmo odigrali bolje. Na tekmi s Celjem sta obe ekipi prikazali izredno dobro igro v obrambi. Žal smo imeli nekoliko smole s poškodbami, daj sta turnir že po prvi tekmi zaključila Drobež in Gril, Aristovnik pa je stisnil zobe in ga odigral do konca. Turnir v Gradcu je zagotovo izredno dobra izkušnja za fante, saj so odigrali štiri tekme v dveh dneh, ter se v prostem času družili s svojimi vrstniki in sklepali nova prijateljstva. Ponosen na naše fante in na prikazano igro, tudi zato ker so se vsi vpisali med strelce."

POKAL ASVÖ 2017

Petek, 8. decembra:
HIB HANDBALL GRADEC : GORENJE VELENJE 20:26
FIVERS DUNAJ : GORENJE VELENJE 21:22

Sobota, 9. decembra:
GORENJE VELENJE : CELJE PL 12:14
SZENTGOTTHARD : GORENJE VELENJE 23:17
VESELJE PO USPEŠNEM UVODNEM DNEVU:

Prijavi se na e-novice

Prijavi se