Show menu

Gorenjeva kampanja združuje rokometne navijače

22. 11. 2017

Gorenje postaja del velike rokometne družine. Kot ekskluzivni partner na področju gospodinjskih aparatov bo uradni sponzor evropskega rokometnega prvenstva na Hrvaškem. S posebno navijaško kampanjo #simplyfans želijo povezati vse navijače in jih motivirati, da pokažejo svoj športni duh in preprosto navijajo za trud rokometašev, za predanost, za šport. Kampanjo so danes začeli z veliko nagradno igro, s katero želijo zabrisati meje in združiti predvsem navijače v jadranski regiji. Ambasador kampanje je legendarni hrvaški rokometaš Ivano Balić.

 

Ljubitelji rokometa se pripravljajo na približujoče se evropsko prvenstvo v rokometu. Med 12. in 28. januarjem bo Hrvaška gostila EHF EURO 2018 s tekmami v Splitu, Poreču, Varaždinu in Zagrebu. Rokomet združuje množice ljudi, ki navijajo za svoje junake, zato so v Gorenju zanje pripravili posebno #simplyfans kampanjo. Ta vabi in spodbuja navijače, da navijajo ne samo za svoje ekipe, vendar tudi za športno igro, trud igralcev, za šport. Obraz kampanje je znameniti hrvaški rokometaš Ivano Balić, dvakratni najkoristnejši igralec (MVP) evropskega prvenstva, ta častni naziv pa je dvakrat prejel tudi na svetovnem prvenstvu.

 

#simplyfans

Kampanja Gorenja, uradnega sponzorja prvenstva, sledi vrednoti in motu − LifeSimplified, po katerem so že nekaj let poznani njihovi gospodinjski aparati tako doma kot v tujini. Tokrat bodo navijače celotne Evrope združevali v navijaški kampanji #simplyfans. Poseben poudarek kampanje bo na jadranski regiji, enem izmed ključnih in strateških trgov, kjer so aparati Gorenja zelo razširjeni in predstavljajo tradicijo kakovosti. Navijači iz Hrvaške, Makedonije, Slovenije, Črne gore, Bosne in Hercegovine in Srbije se lahko do 22. decembra v nagradni igri potegujejo za brezplačne vstopnice za ogled tekem, glavna nagrada pa bo seveda ogled velike finalne tekme v zagrebški areni. Navijače, ki se jim bo nasmehnila sreča, bodo s posebnimi navijaškimi avtobusi iz vseh omenjenih držav peljali na ogled tekem in jim omogočili, da se popolnoma prepustijo rokometni vročici.

 

Rokometna legenda Ivano Balić

V Gorenju so razkrili tudi prvega izmed treh #simplyfans ambasadorjev, to je nekdanji hrvaški rokometaš, ki ga je Mednarodna rokometna zveza (IHF) kar dvakrat razglasila za najboljšega igralca leta – Ivano Balić. Med njegovimi medaljami sta tudi zlata s poletnih olimpijskih iger v Atenah iz leta 2004, leta 2012 pa je svoji zbirki dodal še olimpijsko bronasto medaljo. Balić, ki velja za enega najboljših igralcev rokometa vseh časov, kampanjo Gorenja podpira in pravi: »Vsi fantje, ki bodo teh 16 dni stali na parketu, so svoje življenje podredili rokometu, vsi se trudijo po svojih najboljših močeh in vsi si želijo z dobrimi rezultati osrečiti sebe in njihove navijače. Zato sem tudi jaz del #simplyfans skupine in vas vabim, da skupaj navijamo za vse rokometaše in za šport!«

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me