Show menu

Selektor Vujović na priprave povabil tri člane Gorenja Velenja

3. 10. 2017
Dvajset dni pred reprezentančnim premorom je slovenski selektor Veselin Vujović objavil seznam rokometašev, ki jih je povabil na 1. ciklus priprav pred evropskim prvenstvom, ki ga bo januarja prihodnje leto gostila Hrvaška. Med 23 povabljenci so trije člani Gorenja Velenja - vratar Klemen Ferlin, Jan Grebenc in Niko Medved.

Poleg zgornje trojice bosta na pripravah sodelovala tudi velenjski trener vratarjev Aleš Anžič in doktor Sašo Djurić

V prvem pripravljalnem obdobju se bo Slovenija dvakrat pomerila z gostiteljico prvenstva. Slednja bo v četrtek, 26. oktobra, ob 18. uri gostovala v ljubljanskih Stožicah, dva dni kasneje pa se bosta izbrani vrsti pomerili še v zagrebški areni. 

Med 23. in 29. oktobrom bo na reprezentančne priprave odpotoval tudi 19-letni Ibrahim Haseljić, ki se bo pridružil članski izbrani vrsti Bosne in Hercegovine. Ta se na prvenstvo stare celine prihodnje leto ni uvrstila, zato jo čaka prvi krog kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu, ki ga bosta leta 2019 gostili Danska in Nemčija. Bosanci se bodo uvodoma merili v skupini 6, kjer jim družbo delata še Švica in Estonija. Prav s slednjo se bodo konec oktobra dvakrat srečali. Prvi obračun bo v dvorani Mirze Delibašića na sporedu v sredo, 25. oktobra, ob 20.00, povratni pa tri dni za tem v Talinu.
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me