Show menu

VIDEO: Markotić je v Velenje prišel z jasnim ciljem

29. 7. 2017
Eno izmed najpomembnejših orožij Željka Babića v novi sezoni bo zagotovo robustni hrvaški levoroki rokometaš Robert Markotić, ki je v Šaleško dolino prispel iz Izraela. Ob selitvi v dres črno-rumenih si je zadal jasen cilj, želi postati slovenski prvak!

Oče dveh deklic se je sprva ukvarjal s košarko, nogometom in tenisom, nato pa ga je eden izmed trenerjev preusmeril v rokomet. Je velik ljubitelj severnoameriške profesionalne košarkarske lige NBA ter nogometa. Najbolj pri srcu sta mu torinski Juventus, v domovini pa, zanimivo, saj ne prihaja iz Dalmacije, splitski Hajduk. Tudi njemu se je v spomin vtisnil nekdanji trener slednjega Marijan Pušnik, ki po novem vodi velenjski Rudar. Med raziskovanjem lepot Velenja se je Markotić z njim srečal in ga takoj poprosil za skupno fotografijo.

Markotiću tuji jeziki ne predstavljajo preglavic, saj se je povsod, kjer je igral, naučil vsaj nekaj osnov. Tudi slovenščina ni izjema, saj kljub temu, da je v Velenju šele dober teden, že spregovori nekaj besed. Kako mu gre od rok, preverite v video zapisu.
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me