Show menu

OSICE: Starejši dečki B z zmagama zaključili državno prvenstvo

3. 6. 2017
V soboto so z nastopi v tej sezoni zaključili še starejši dečki B. Ti so sodelovali na zaključnem turnirju v Izoli in se z dvema zmagama dokopali do končnega 9. mesta v državnem prvenstvu.

STAREJŠI DEČKI B, TURNIR ZA RAZVRSTITEV OD 9. DO 12. MESTA:

Tekma za razvrstitev od 9. do 12. mesta, sobota, 3. junija:
METLIKA : GORENJE VELENJE 14:25 (5:13)
Gorenje Velenje: Pandol (10 obramb), Lesnjak-Notersberg (2 obrambi), Zulić, Škrobot 6,  Stropnik 2, Kamenicki 3, Horvat 1, Karijašević 2, Bizjak 3, Hojnik 7, Sitar 1, Bandalo-Magrić, Juršič, Kuster, Petrović.

ZAPISNIK TEKME


Mlade osice so se na prvi tekmi turnirja pomerile z dobro ekipo Metlike in jo brez težav premagale s 25:14. Osice so bile zelo motivirane, v obračun že na začetku krenile silovito in vodile od prve do zadnje minute, pri čemer so priliko dobili tudi leto mlajši fantje. Omeniti je treba, da se je že v peti minuti poškodoval visoki Zulić, ki je pri uspešnem posredovanju v obrambi utrpel zvin prsta in ni mogel več pomagat soigralcem.


Tekma za 9. mesto, sobota, 3. junija:
GORENJE VELENJE : DRAVA PTUJ 23:20 (12:9)
Gorenje Velenje:
Pandol (10 obramb), Hojnik 9, Škrobot 3, Bizjak 4, Horvat 2,Stropnik 3, Kamenicki 2, Juršič, Kuster, Bandalo-Magrić, Petrović, Sitar, Lesnjak-Notersberg, Karijašević.


ZAPISNIK TEKME


Na obračunu za končno 9. mesto je Velenjčane čakala ekipa Drave, ki je na prvi tekmi premagala gostitelje iz Izole. Kljub težavam - poleg Zulića sta manjkala dlje časa poškodovani Mlivić ter desnokrilni igralec Cvijetinović, ki je zbolel za vodenimi kozami - so mlade osice želele tekmo dobiti in uspešno zaključiti s tekmovanjem. zadnji preizkus so začele odlično, povedle s 4:0 in povsem nadzirale potek igre. Sledil je majhen padec in Drava se je približala na dva zadetka. Kljub visoki temperaturi v dvorani so mladi Velenjčani prebrodili krizo, se oddaljili na +8 (19:11) ter tekmo mirno pripeljali do konca.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me