Show menu

Na reprezentančne priprave vpoklican še Potočnik

2. 6. 2017
Selektor slovenske moške članske reprezentance Veselin Vujović je pred ponedeljkovim začetkom priprav za odločilni tekmi v boju za uvrstitev na evropsko prvenstvo na Hrvaškem, zaradi novih težav s poškodbami, na priprave vpoklical še Gregorja Potočnika. Pred njim sta bila iz moštva Gorenja Velenja na treninge izbrane vrste že vabljena Nejc Cehte in vratar Klemen Ferlin ter Jan Grebenc, ki bo za velenjsko moštvo nastopal v prihodnji sezoni.

Potočnik je na reprezentančnih pripravah sodeloval že pred kvalifikacijami za svetovno prvenstvo 2017, a uradnega nastopa v dresu z državnim grbom še nima. Vujović bo na ponedeljkovem treningu zbral 20 rokometašev.

Slovensko izbrano vrsto sredi junija čakata odločilni tekmi za preboj na prvenstvo stare celine. V sredo, 14. junija, bo ob 20.15 gostovala v Švici, tri dni za tem pa jo četrt ure poprej v koprski Bonifiki čaka še obračun s Portugalsko. Tekom priprav, ki se bodo začele v ponedeljek, 5. junija, bodo slovenski fantje odigrali tudi dve pripravljalni tekmi s Črno goro. V četrtek, 8. junija se bosta izbrani vrsti merili v Škofji Loki, dan kasneje pa v Šmartnem pri Litiji. 

PRIPRAVLJALNI TEKMI NA KVALIFIKACIJE ZA EP 2018:

Škofja Loka, četrtek, 8. junija, ob 19.00:
SLOVENIJA : ČRNA GORA

Šmartno pri Litiji, petek, 9. junija, ob 18.00:
SLOVENIJA : ČRNA GORA

KVALIFIKACIJSKI TEKMI ZA EP 2018:

Schaffhausen, sreda, 14. junij, ob 20.15:
ŠVICA : SLOVENIJA


Koper, sobota, 17. junij, ob 20.00:
SLOVENIJA : PORTUGALSKA

Osa pika