Show menu

Mlajši dečki B zaključni turnir zaključili na 4. mestu

20. 5. 2017

V soboto je na Igu pri Ljubljani potekal finalni turnir za mlajše dečke B. nanj so se uvrstili tudi nadobudneži Gorenja Velenja, ki so kljub veliki borbi trikrat morali priznati premoč tekmecem in na koncu zasedli 4. mesto.


Saša Mijatović, trener mlajših dečkov B Gorenja Velenja:
"Na zadnjih tekmah sezone fantje niso pokazali vsega kar zmorejo in znajo, toda kljub temu je 4. mesto v državi velik uspeh. Sviš iz Ivančne Gorice je prikazal najboljši rokomet in zasluženo osvojil lovoriko. Naša igra na turnirju ni bila na takšni ravni kot v polfinalni skupini, saj smo naredili preveč tehničnih napak in na trenutke delovali prestrašeni ter nesamozavestni pri strelih. Seveda je to bila pomembna izkušnja za mlade ose, saj so ob izjemnem navijanju svojih navijačev, ki so bili vseskozi zelo glasni, za kar si zaslužijo pohvalo, odigrali tri zahtevne tekme. Bravo fantje, bravo navijači, bravo Gorenje Velenje!"


ZAKLJUČNI TURNIR ZA MLAJŠE DEČKE B (Ig pri Ljubljani, ŠD na Igu)


Sobota, 20. maja:

ŠD MOKERC IG : RK GORENJE VELENJE 16:13 (8:4)

Gorenje Velenje: Obreza in Slatinek v vratih, Pratnekar 1, Kuntarič, Sulejmanović 1, Guček, Gril 1, Cafuta 5, Aristovnik, Žolgar, Šeliga 1, Mlivić 4, Drobež, A. Krobot, T. Krobot, Podhovnik.


RK SVIŠ IVANČNA GORICA : MRK KRKA 24:13


ŠD MOKERC IG : MRK KRKA 15:19


RK SVIŠ IVANČNA GORICA : RK GORENJE VELENJE 19:14 (11:7)

Gorenje Velenje: Obreza in Slatinek v vratih, Pratnekar, Kuntarič 1, Sulejmanović, Guček, Gril, Cafuta 2, Aristovnik 1, Žolgar, Šeliga 3, Mlivić 5, Drobež 1, A. Krobot, T. Krobot, Podhovnik 1.


MRK KRKA : RK GORENJE VELENJE 16:13 (6:6)

Gorenje Velenje: Obreza in Slatinek v vratih, Pratnekar, Kuntarič, Sulejmanović, Guček, Gril, Cafuta 7, Aristovnik 3, Žolgar, Šeliga, Mlivić 1, Drobež 1, A. Krobot 1, T. Krobot, Podhovnik.


ŠD MOKERC IG : RK SVIŠ IVANČNA GORICA 11:14


KONČNI VRSTNI RED:

1. Sviš Ivančna Gorica
2. Krka
3. Mokerc Ig
4. Gorenje Velenje

FOTOGALERIJA ZAKLJUČNEGA TURNIRJA
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me