Show menu

Osnovnošolci po koncu pouka na rokometni tabor

19. 5. 2017
Društvo Rokometna šola Sebastjana Soviča tudi letos zaključuje celoletno vadbo rokometa s tradicionalnim, že 7. poletnim rokometnim taborom, ki iz leta v leto doživlja množičnejši odziv ter postavlja visoke standarde tovrstnih udejstvovanj osnovnošolske mladine. Mlade športnike bodo tudi tokrat odpeljali na slovensko obalo in jim omogočili aktiven, zdrav in družaben začetek počitnic. 

Na rokometni tabor vabijo vse otroke od 1. do 9. razreda osnovne šole, ki v tem šolskem letu vadijo v njihovi rokometni šoli, ter tudi vse ostale rokometne navdušence, ki bi se želeli strokovno vodeno izpopolnjevati v rokometni igri, se družiti s sovrstniki in tkati nova poznanstva. 

Rokometni tabor v Pacugu pri Portorožu bo potekal med 23. in 26. junijem 2017. Z avtobusom bodo udeleženci proti slovenski obali odpotovali v petek, 23. 6. 2017, po končanem pouku, predvidoma ob 13.00, domov pa se vrnili v ponedeljek, 26. 6. 2017, v večernih urah. 

Pacug pri Portorožu je miren, z zelenjem obdan zaliv med Fieso in Strunjanom, ki omogoča prijetno bivanje stran od mestnega vrveža. V dolini stoji 7 bivalnih hišic ter glavni objekt z jedilnico in ambulanto. Za športne aktivnosti je na voljo večnamenski športni park z razsvetljavo. V neposredni bližini je lastna plaža s senco borovcev in platan. 

Z novo destinacijo rokometnega tabora so organizatorji uspeli nekoliko znižati stroške izvedbe, kljub temu da jim obstoječa infrastruktura omogoča še kvalitetnejše bivanje in vadbo. Cena za vadeče v njihovem društvu znaša 165 evrov, za zunanje udeležence pa 175 evrov. Za drugega otroka iz iste družine popust znaša 20 evrov. 

Vse dodatne informacije najdete na spodnji povezavi ali pri vodji tabora Sebastjanu Soviču na telefonski številki 041/333 987.
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me