Show menu

Člani RK Gorenje Velenje športna ekipa leta 2016 v MO Velenje!

4. 4. 2017
V torek se je v velenjskem kulturnem domu odvila tradicionalna prireditev Športnik leta, na kateri so bili razglašeni najboljši športniki, športnice in športni kolektivi v Mestni občini Velenje v letu 2016. Med slednjimi je bila v družbi Ženskega nogometnega kluba Rudar Škale in Strelskega društva Mrož nominirana tudi članska ekipa Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Črno-rumeni so bili na koncu proglašeni najboljšo ekipo minulega leta.

Tovrstna priznanja so v Velenju prvič podelili leta 1970. Moški rokometni klub je do danes zbral 35 priznanj, od tega v preteklosti 16 tudi v mladinski kategoriji. Članska ekipa je bila za najboljši športni kolektiv prvič izbrana leta 1994, trenutni niz pa traja že vse od leta 2001. Leta 1992 je bil za športnika leta izbran današnji trener Borut Plaskan

Na letošnjem izboru Športnika leta sta posebni priznanji prejela tudi nekdanja člana Gorenja Velenja, Vid Kavtičnik in Matevž Skok. Kot člana reprezentance, ki je na olimpijskih igrah segla po šestem mestu, sta prejela zlati plaketi.
FOTOGALERIJA PRIREDITVE ŠPORTNIK LETA V MO VELENJE
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me